Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Жесть мундира”: студент загинув у райвідділку міліції, правоохоронці мовчать

Пістолетне право Регіон: м.Київ 10907 переглядів

Опубліковано - 27.05.2010 12:45 | Всі новини | Версія для друку

Студент загинув у райвідділку міліції, правоохоронці мовчать
Студент загинув у райвідділку міліції, правоохоронці мовчать
19-літній Ігор загинув при загадкових обставинах. Коментувати смерть хлопця у відділі правоохоронці відмовляються навідріз.

В одному з гуртожитків Києва дільничний міліціонер забрав студента у районний відділок міліції Шевченківського району, а на ранок батькам запропонували забрати тіло хлопця із моргу.
Розтин провели, поки батьки не дізналися про загибель сина, у морзі тіло навіть не дали оглянути. Висновок медексперта відрізняється від офіційної версії.

19-літній Ігор загинув в ніч на свій перший дорослий ювілей. Із гуртожитку рідного коледжу його забрав сусід-дільничний. Зранку ошелешені вчителі телефонували батькам - приїдьте по тіло свого сина.

"Ми весь час їхали з тією версією, що він захлинувся, але коли ми приїхали у морг, нам видали довідку від лікаря на свідоцтво про смерть. Там було написано: крововилив під оболонку в тканини головного мозку, перелом кісток черепу, ушкодження внаслідок контакту із тупим предметом", - повідомила мати студента Людмила Індило.

Директор коледжу імені Макаренка Ольга Щербак розповіла, що півтора роки тому, на прохання начальника Шевченківського райвідділу, дільничного справді підселили у гуртожиток до студентів для їхнього захисту.

Того вечора, розповідають студенти, до Ігоря приїхав шкільний друг, вони трохи випили, у переддень свята, і студент вирішив проводити товариша.

На ганку хлопці зустріли дільничного, який саме повертався додому. Зав'язалася перепалка, і міліціонер запропонував проїхати у райвідділок. Хлопець погодився.

"Він (Ігор) виходив із гуртожитку сам. Перший вийшов дільничний і сів (у авто), потім прийшов Ігор і сів на заднє сидіння. Це був останній раз, коли я бачила Ігоря живим. Це була 8 година вечора", - повідомила сусідка по гуртожитку Наталя.

Вихователька Тетяна Сторожук у цей час саме проводила із студентами профілактичну бесіду. Коли о 21:30 дільничний повернувся в гуртожиток, уже викладачі почали просити міліціонера відпустити хлопця.

Дільничний відмовився, бо, за його словами, Ігор буянив у відділі. Відпустити його могли тільки через 3 доби.

Коментувати смерть хлопця у відділі правоохоронці відмовляються навідріз. Вдалося дізнатися, що трагічної ночі сюди 4 рази викликали швидку, але забрати хлопця медики відмовилися. І навіть в моргу заборонили батькам оглянути тіло.

Прес-служба міліції та прокуратури відповідають одне: чекайте, триває слідство.

До ТСН уже телефонували студенти із гуртожитку: міліція тисне, аби підлітки заявили нібито була бійка, і Ігор сідав у міліцейську машину вже побитий із проламаною головою.

За цей час жоден із правоохоронних органів навіть офіційно не повідомив батьків про загибель їхнього сина.

Нагадаємо, це не перший випадок, коли в Шевченківському райвідділі столичної міліції помирають люди. 2008 року там помер один зі свідків у справі отруєння президента Віктора Ющенка, бізнесмен Володимир Шульга. Тоді його смерть пояснили гострою серцевою недостатністю.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.