Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На думку Міносвіти, ректор МАУП Георгій Щокін розповсюдив наклепницьку інформацію

Освіта Регіон: м.Київ 15433 перегляди

Опубліковано - 29.09.2006 15:13 | Всі новини | Версія для друку

Георгій Щокін
Георгій Щокін
Міністерство освіти України розповсюдило офіційну інформацію з приводу заяви керівника Міжрегіональної Академії управління персоналом Георгія Щокіна.

Після засідання Державної акредитаційної комісії, на якому було прийнято рішення про відмову у видачі додаткових дипломів випускникам МАУП та закриття частини регіональних філіалів і коледжів сумнозвісній академії, її керівник Георгій Щокін розповсюдив наклепницьку інформацію про керівництво МОН України, говориться у розповсюдженній заяві прес-служби Міністерства освіти і науки України.

МОН України звертає увагу громадськості та ЗМІ, що засідання ДАКу було відкритим, за участю представників ЗМІ, а рішення прийнято одноголосно.
Станіслав Ніколаєнко
Станіслав Ніколаєнко
МОН заявляє, що за брутальний наклеп, який розповсюджує пан Щокін і Ко через свою газету "Персонал Плюс" та деякі інтернет-видання, буде відповідно подано позов до суду.

Своїми агресивними та наклепницькими випадами на адресу МОН та його керівництва президент МАУП прикриває низький рівень якості навчання в регіональних філіях своєї академії та суцільне порушення чинного законодавства щодо правил проведення освітньої діяльності в Україні.

Від "Аратти": Що ж насправді стоїть за конфліктом між МАУП і МОН, яке очолює міністр-соціаліст Станіслав Ніколаєнко? Не так давно, газета "Сільські відомості", яку підтримує соціалістича партія, разом з МАУП виступали єдиною силою в суді, захищаючи свої інтереси, проти холдінгу Рабіновича-Кацмана. Тоді вони отримали перемогу і довели в суді свою правоту. Тепер вони по різні боки політичної барикади. Чи це всеж-таки господарський конфлікт?
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Освіта»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.