Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Азаров радить місцевим керманичам не займатися популізмом. Для того є перші особи

Влада 9913 переглядів

Опубліковано - 4.10.2006 17:05 | Всі новини | Версія для друку

Азаров радить місцевим керманичам не займатися популізмом. Для того є перші особи
Азаров радить місцевим керманичам не займатися популізмом. Для того є перші особи
Місцева влада повинна сама відповідати за свої рішення, що стосуються розмірів тарифів на газ, електроенергію і комунальні послуги для населення.

Так на прохання журналістів перший віце-прем’єр-міністр, Міністр фінансів Микола Азаров прокоментував постанову уряду про відповідальність місцевої влади за рівень тарифів.

Азаров зауважив: “Якщо хтось на місцях хоче грати в популістські ігри і не бачить того, що ціна на газ за останні роки збільшилася в декілька разів, і не хоче приймати об’єктивну реальність, то хто за це повинен відповідати, скажіть?” При цьому він нагадав, що законодавство передбачає право місцевих органів влади встановлювати тарифи на місцевому рівні. “Ось місцеві органи влади повинні і встановлювати тарифи і говорити про їх обгрунтованість, працювати з населенням і передбачати необхідні кошти компенсації для незаможніх... Але займатися популізмом і кивати на уряд з усіх питань я б нікому не порадив”, - сказав Міністр фінансів.

З іншого боку, Азаров наголосив, що уряд зараз займається проблемою обгрунтованості тарифів, а також шукає можливості знизити собівартість їх складників. “Головне завдання - це зібрати весь газ, який розбазарили попередні уряди, інакше ж не скажеш, - всі 20 млрд. кубометрів зібрати в руках “Нафтогазу”, і весь цей газ направити населенню”, - сказав він. Другим завданням Азаров вважає визначення максимально вигідної для України ціни на російський газ. “Як тільки нам ця ціна стане ясною, стануть абсолютно очевидними і тарифи”, - зазначив він.

Нагадаємо, днями Кабінет Міністрів відклав затвердження постанови про зниження тарифів на житлово-комунальні послуги до остаточного з’ясування вартості імпортного газу у 2007 році. Рішення було ухвалене на засіданні уряду за пропозицією Прем’єра Віктора Януковича.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.