Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Cімейство Засух у Казахстані. Може цілину знайшли?

Правосуддя 8927 переглядів

Опубліковано - 9.10.2006 18:49 | Всі новини | Версія для друку

Cімейство Засух у Казахстані. Може цілину знайшли?
Cімейство Засух у Казахстані. Може цілину знайшли?
Співробітники міліції не змогли вручити повістку екс-губернатору Київщини Анатолію Засусі для надання ним свідчень у справі про нецільове використання бюджетних коштів у розмірі 2 мільйонів гривень.

За інформацією Центру громадських зв’язків МВС, група співробітників міліції у понеділок намагалася вручити повістку Засусі за місцем його проживання, в селі Ковалівка.

Однак охорона будинку не взяла зазначене повідомлення, мотивуючи це тим, що “не уповноважена”.

Водночас намагання співробітників міліції передати повістку через громадську приймальню дружини екс-губернатора депутата Тетяни Засухи, теж не увінчалися успіхом.

Після цього один з керівників управління Держслужби з питань боротьби з економічними злочинами УМВС України в Київській області зателефонував до дружини Засухи з зазначеного приводу, на що отримав відповідь, що вона з чоловіком знаходиться в Казахстані, і коли повернуться до України, невідомо.

Раніше МВС викликало Засуху дати покази у справі про нецільове використання бюджетних коштів у розмірі 2 мільйонів гривень.

Про це повідомив начальник Центру громадських зв’язків МВС України у Київській області Микола Жукович.

Як сказано у повістці, Засуха викликається на 10 годину 10 жовтня до слідчого управління МВС України у Київській області по вулиці Дягтерівська, 15а “для дачі свідчень у справі про нецільове використання коштів у 2 млн. грн.”.

Розкрадання коштів стосується періоду 2003-2004 років. У міліції також не виключили, що після допиту, статус Засухи у справі можуть перекваліфікувати - зі свідка на підозрюваного.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.