Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Виробник Blackberry випустить власний планшетний комп’ютер

Технології 5764 перегляди

Опубліковано - 23.09.2010 14:05 | Всі новини | Версія для друку

Виробник Blackberry випустить власний планшетний комп’ютер
Виробник Blackberry випустить власний планшетний комп’ютер
Канадська компанія Research in Motion, виробник популярного комунікатора Blackberry заявила про готовність випустити планшетний комп’ютер, який матиме назву BlackPad.

Як уточнює джерело, нова розробка буде представлена наступного тижня на конференції розробників у Сан-Франциско. У продажу пристрій повинен з'явитися вже в четвертому кварталі.

BlackPad буде оснащений семидюймовим екраном, двома вбудованими цифровими камерами, а також технологіями бездротового обміну даними - Bluetooth і широкосмугового інтернет-доступу. Пристрій можна буде використовувати і для звичайного мобільного зв'язку, але тільки в парі з комунікатором Blackberry.

Що ж стосується операційної системи, то RIM вирішила відмовитися від Blackberry6 власного виробництва, віддавши перевагу свіжій розробці компанії QNX Software Systems, поглиненої RIM на початку цього року. Не виключено, що на цю ж систему перейдуть і нові моделі комунікаторів Blackberry.

Збиранням планшета буде займатися тайванська корпорація Quanta Computer, а постачальником мікропроцесорів за традицією залишилася каліфорнійська Marvell Technology Group.

Представники RIM і Marvell відмовилися коментувати інформацію про новий продукт. А представник Quanta підтвердив, що компанія випускає планшетні комп'ютери на замовлення клієнтів, але хто ці клієнти, не уточнив.

Нагадаємо, що на початку серпня поточного року компанія Research In Motion представила новий смартфон BlackBerry Torch разом з новою версією операційної системи BlackBerry 6. За прогнозами фахівців, смартфон стане потенційним конкурентом iPhone і Android-пристроїв.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.