Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справжній бойовик розгорнувся сьогодні у Полонному на Хмельниччині

Кримінал Регіон: Хмельницька область 15911 переглядів

Опубліковано - 20.10.2006 21:59 | Всі новини | Версія для друку

Справжній бойовик розгорнувся сьогодні у Полонному на Хмельниччині
Справжній бойовик розгорнувся сьогодні у Полонному на Хмельниччині
У місті Полонне співробітникам патрульно-постової служби не сподобався “Москвич” з київськими номерами, який явно перевищував швидкіть, на сигнали ДАІ машина не реагувала і тільки наддала пару. Подальше переслідування підозрілої машини вилилося у перестрілку та поранення міліціонера. Банда, яку вдалося затримати, готувалася до серйозного злочину - в машині знайшли набої, бити, ножі та маски.

Серед білого дня мешканці міста Полонне стали свідками стрілянини. Співробітники патрульно-постової служби намагалися зупинити за перевищення швидкості “Москвич” з київськими номерами. Однак авто не припинило рухатись і збільшило швидкість. Міліціонери кинулися в погоню, лише тоді водій легковика пригальмував на узбіччя. Один з чотирьох пасажирів вибіг з машини та швидко зник. Та правоохоронців тоді більше цікавив водій.

Анатолій Кушпіль, старший інспектор патрульної служби Полянського районного відділу УМВС України в Хмельницькій області:
"Я звернув увагу, що в автомобілі знаходиться біта і пакет, побачив там шапку з прорізями. Водій почав телефонувати, я просив цього не робити, в цю мить вискакує чоловік з обрізом і відкрив по нас стрільбу".

Обидва міліціонери встигли відстрибнути та сховатися за авто, звідки й почали робити попереджувальні вистріли. Злочинці у відповідь, не припиняючи вогню, втікали на машині. Усі події розгортались в центрі міста, поруч з дитячим садочком та ринком. Тож правоохоронці відкрили вогонь по колесах лише коли “Москвич” виїхав на менш людну вулицю. Машина зупинилася, міліціонери спробували затримати порушників власними силами. Однак втікачі з вікна автівки вистрілили з обрізу прямо в обличчя правоохоронцю. Молодший лейтенант Віктор Коломієць встиг ухилитися та шматочки пороху попали у вічі. Саме тоді під’їхала допомога, яка й затримала злочинців.

Віктор Шибінський, прокурор Полонського району:
"Всі три особи раніше неодноразово судимі по три-пять разів. Враховуючи, що вони вчинили і опір правоохоронцям, і була перестрілка, а ще замах на вбивство, згідно з статтею 115 їм загрожує до 15 років позбавлення волі".

З легковика вилучили обріз, набої, бити, ножі та маски. Затримані – мешканці Житомирщини. За всіма ознаками вони їхали на злочин. Прокуратура порушила кримінальну справу і нині слідчі розшукують четвертого загадкового пасажира, який зник ще до перестрілки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.