Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Випущено нову версію веб-браузера Opera

Технології 5805 переглядів

Опубліковано - 16.12.2010 14:54 | Всі новини | Версія для друку

Випущено нову версію веб-браузера Opera
Випущено нову версію веб-браузера Opera
Компанія Opera Software випустила фінальну версію свого веб-браузера Opera 11.

Представлена ще в п'ятій версії Opera функція жестів (можливість навігації в браузері за допомогою рухів курсору миші) у новій версії проілюстрована підказками і новим круговим інтерфейсом.

Також в новій версії браузера здійснена підтримка розширень. На основі даних, зібраних під час бета-тестування браузера, найпопулярнішими стали блокувальник рекламних банерів NoAd, менеджер паролів LastPass, перекладач Translate, а також програми для попереднього перегляду зображень Image preview і скачування відео з сервісу YouTube FastestTube.

На сьогоднішній день Opera 11 доступна у версіях для операційних систем Windows, Mac OS X і Linux. Завантажити програму можна на офіційному сайті Opera.

За опублікованою сайтом StatCounter статистикою, в листопаді 2010 року частка веб-браузера Opera серед загального числа користувачів усіх браузерів складає 2,01 відсотка.

Нагадаємо, в минулому році Opera Software представила нову технологію Opera Unite, яка дозволяє користувачам зв'язуватися з комп'ютерами знайомих і друзів напряму та ділитися інформацією без застосування он-лайнових сервісів і додатків.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.