Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Азаров вимагає активніше повертати старі кадри податківців

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9212 переглядів

Опубліковано - 24.10.2006 18:24 | Всі новини | Версія для друку

Азаров вимагає активніше повертати старі кадри податківців
Азаров вимагає активніше повертати старі кадри податківців
Державній податковій адміністрації необхідно вжити заходів для повернення на роботу в податкові органи високопрофесійних фахівців, які були звільнені у попередні роки, заявляє перший віце-прем'єр-міністр Микола Азаров.

"Я наполягаю, щоб Ви продовжили практику повернення у податкову службу професіоналів, - тих, які виганялися десятками, сотнями і тисячами зі служби.

Проаналізуйте і повертайте перевірених надійних працівників", - сказав він, звертаючись до глави ДПАУ Анатолія Брезвіна, у ході розширеного засідання колегії ДПАУ у вівторок.

У той же час, перший віце-прем'єр відзначив, що повернення раніше звільнених фахівців не означає надання їм спеціального статусу. "Це зовсім не означає для них індульгенції, що мене повернули, я постраждав і можу робити, що хочу", - відзначив Азаров.

У цілому, за його словами, у податковій необхідно відтворити атмосферу вимогливості і відповідальності за доручену справу.

Як повідомлялося, у липні 2005 року президент Віктор Ющенко розкритикував керівництво ДПАУ за низькі темпи відновлення керівного складу податкових органів, зокрема, заміну всього третини керівників районних податкових інспекцій.

У свою чергу, Олександр Кирєєв, який керував на той час ДПАУ, у листопаді 2005 року відзначив, що ротація кадрів йде на користь податковій.

"Коли одна людина десятиліттями сидить на своїй посаді, створюються всі умови для корупційної діяльності. Разом з тим, це не означає, що замість фахівців повинні прийти дилетанти. Просто повинні прийти люди, які не заплямовані негативними відносинами і які б не створювали імідж податківця як гнобителя, казнокрада і розкрадача в цій країні", - сказав він.

Від “Аратти”: Як загальновідомо, за часів Кучми, коли Азаров очолював ДПА України та був першим-віце-прем'єром, податківців часто-густо використовували для розправи над тими підприємцями, які підтримували опонентів режиму. Що, у подальшому стало причиною звільнення декого із них. По-друге, що теж загальновідомо, кришування та корупція у ДПА розквітали саме за часів Азарова, що у подальшому, із зміною влади, також стало причиною ротації кадрів. То ж яких “професіоналів” мав на увазі пан Азаров, вимагаючи їх повернення у податкову?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.