Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Від окулярів до пенсійних фондів

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9304 перегляди

Опубліковано - 24.10.2006 19:32 | Всі новини | Версія для друку

Від окулярів до пенсійних фондів
Від окулярів до пенсійних фондів
Працівники бюджетних установ мають отримувати пенсії з недержавного пенсійного фонду.

Мова йде про педагогів та медиків, а також працівників культури та соціальної сфери. Виокремити цю категорію пенсіонерів з наступного року хоче міністерство праці та соціальної політики.

За словами профільного міністра Михайла Папієва, з цього фонду пенсію отримуватимуть люди, що працюють на роботах зі шкідливими та важкими умовами праці, або на посадах, які не дають право на пенсію за вислугою років. Закон України про обов'язкову професійну систему поданий на розгляд Верховної Ради разом із законопроектом про накопичувальну систему страхування. Однак, демографи впевнені - ці реформи діятимуть лише у разі підвищення пенсійного віку.

Михайло Папієв, міністр праці та соціальної політики: "Сьогодні нам необхідно зробити все, щоб діференціацію ввести пенсій в наступному пенсія громадян України залежала в першу чергу від страхового стажу та від того, за який період вносилися пенсійні внески і розміру заробітної плати".

Елла Лібанова, інститут демографії та соціальних досліджень: "Ну, це означає, що кожний працюючий зі своїх внесків буде утримувати повністю більше ніж одну пенсію пенсіонеру. Ну цеж абсолютно нереально!"

Від “Аратти”: під час свого попереднього перебування на цій міністерській посаді член СДПУ(О) Михайло Папієв запам'ятався українцям історією із безкоштовними окулярами для ветеранів, які вони досі тепляче чекають. Та то було у минулому міністерському житті. Після урядової реінкарнації, тепер цікавішими стали пенсійні фонди. Недержавні, але, зрозуміло, під державні гарантії. Вам це нічого не нагадує?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.