Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Представники Skype повідомили справжню причину збою

Технології 6008 переглядів

Опубліковано - 30.12.2010 11:56 | Всі новини | Версія для друку

Представники Skype повідомили справжню причину збою
Представники Skype повідомили справжню причину збою
Представники сервісу IP-телефонії Skype заявили, що причиною збою в роботі системи стали проблеми з програмним забезпеченням.

Про це повідомив Associated Press у середу, 29 грудня.

У своєму блозі представник Skype по зв'язках з пресою уточнив, що причиною збою в роботі сервісу стала проблема з програмним забезпеченням для комп'ютерів, на яких встановлена операційна система Windows.

Як стало відомо, спочатку з навантаженням не впоралася низка серверів, які відповідають за відправлення повідомлення оффлайн-користувачам. У результаті деякі комп'ютери з запізненням отримали повідомлення від цих серверів, а стара версія ПЗ для Windows неправильно опрацювала відповідний сигнал, що і стало причиною відключення Skype у, принаймні, 20% користувачів.

Серед комп'ютерів, робота яких була припинена, були так звані вузлові комутатори. Саме вони використовуються для авторизації користувачів. Ті ж вузлові комутатори, які функціонували нормально, не змогли впоратися з підвищеним трафіком.

Для запобігання подібних збоїв у майбутньому розробники програми, перш за все, виправили помилки в п'ятій версії Skype, протягом цього тижня необхідні оновлення стануть доступні користувачам.

Крім того, компанія планує оптимізувати систему автоматичних оновлень клієнтських версій, а також процеси тестування оновлень.

Нарешті, Skype має намір розширити програму інвестицій в системи, що підтримують стабільну роботу програми.

Нагадаємо, технічні неполадки виникли у Skype в середу, 22 грудня. Як наслідок частина абонентів тимчасово втратила можливість підключатися до сервісу. Спочатку адміністрація сервісу пояснила неполадки відключенням великої частини вузлових комутаторів, в яких раптово проявилася несумісність з деякими версіями Skype. Однак не відкидалися й інші версії події.

За внутрішніми даними компанії, місячна аудиторія Skype становить 124 мільйони користувачів станом на літо 2010 року. Всього в системі зареєстровано 560 мільйонів облікових записів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.