Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Не вийшло у Львові, - виправились у Донецьку

Пістолетне право Регіон: Донецька область 10451 перегляд

Опубліковано - 30.10.2006 01:22 | Всі новини | Версія для друку

У Донецьку вбито засновника ВАТ “Дебальцевський завод металургійного машинобудування” Геннадія Бистрякова, представника БЮТ.

Тіло Бистрякова було виявлено в його власній квартирі в Донецьку 27 жовтня. На правій скроні загиблого виявлені сліди вогнепального поранення. Під час огляду місця події вилучено гільза калібром 5,6 мм.

В даний час прокуратурою Ворошиловського району Донецька порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство).

Разом з тим, донецька обласна партійна організація "ВО "Батьківщина" вимагає від Генпрокуратури ретельного розслідування убивства Бистрякова, який був також помічником народного депутата від фракції БЮТ Володимира Скубенка і кандидатом від БЮТ у донецьку облраду.

ДОО "ВО "Батьківщина" у своїй заяві розцінює убивство Бистрякова як "виклик подальшому розвиткові демократії і утвердженню вільної конкуренції в бізнесі на Донбасі".

"Вбивство Геннадія Бистрякова демонструє поступове повернення Донецької області до кривавого, безцеремонного і важкого переділу власності в регіоні, що стало можливим у зв'язку з реваншем тіньових структур в українській політиці", - говориться в заяві.

ДОО "ВО "Батьківщина" висловлює співчуття рідним і близьким Бистрякова і заявляє, що не змириться "зі сваволею кримінальних структур, які намагаються знищити незалежний бізнес на Донеччині".
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.