Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СБУ не поспішає рапортувати про арешт “макіїівських терористів” - немає достатніх доказів

Кримінал Регіон: Донецька область 5862 перегляди

Опубліковано - 16.02.2011 16:54 | Всі новини | Версія для друку

СБУ не поспішає рапортувати про арешт “макіїівських терористів” - немає достатніх доказів
СБУ не поспішає рапортувати про арешт “макіїівських терористів” - немає достатніх доказів
Служба безпеки України, яка порушила кримінальну справу за статтею «тероризм» поки не коментує затримання в Макіївці двох «підривників». Звіти про успішне затримання виходять від прокуратури і МВС, тоді як СБУ, що розслідує цю справу, зберігає мовчання.

Як повідомлялося, вчора і сьогодні правоохоронці повідомили, що затримала двох людей , причетних до вибухів у Макіївці 20 січня. Вперше ця інформація була отримана від джерел на МВС, а трохи пізніше про упіймання двох підозрюваних і розкриття справи, повідомив прокурор Донецької області Володимир Гальцов.

Джерело в Макіївській прокуратурі сказало про те, що він абсолютно не в курсі подій, так як «справа веде СБУ». За словами ж кількох джерел у відомстві, офіційна заява СБУ досі не опублікована через те, що в спецслужбі не до кінця упевнені в тому, що вдалося затримати саме тих, хто влаштував вибухи.

«У наших колег (прокуратура і міліція - ред.) є ряд побічних доказів. Доведено, що підозрювані були в потрібний час у цьому районі. Але з прямими доказами там поки неясно», - сказало джерело в центральному апараті СБУ.

Його колега з Донецька повідомив, що поки рапортувати про успіх зарано.

«Ти подивися, хто відразу шашкою замахав, а хто мовчить. Зрозуміло, що якщо щось не так - по шапці отримаємо ми», - зазначив він.

Інший його високопоставлений колега відзначив, що затримання проводило МВС і в обласному СБУ поки навіть не ознайомилися з усіма документами і доказами, що вказують на затриманих.

«Я поки не тримав у руках зібрані МВС докази», - зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні, 16 лютого, очільник МВС, на прес-конференції більш детально відрапортував про затримання двох макіївських підривників.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.