Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ющенко і Янукович залишили Луценка

Влада 7372 перегляди

Опубліковано - 2.11.2006 19:49 | Всі новини | Версія для друку

Ющенко і Янукович залишили Луценка
Ющенко і Янукович залишили Луценка
Конституцією не передбачена процедура відсторонення членів Кабінету міністрів від виконання службових обов'язків ні Верховною Радою, ні Кабінетом міністрів, заявляють у Міністерстві внутрішніх справ.

Так прес-секретар міністра внутрішніх справ Інна Кисіль прокоментувала відсторонення Юрія Луценка від виконання своїх обов'язків.

Вона підкреслила, що міністр після відповідного рішення парламенту консультувався з президентом і прем'єром і після цього направив своїм підлеглим на місця – в обласні управління міліції, головні управління Криму, Києва і Севастополя службові телеграми.

У цих телеграмах, як відзначила Кисіль, міністр доводить до відома своїх підлеглих, що "він виконує свої обов'язки в повному обсязі, у звичайному режимі і відповідно до чинного законодавства".

Прес-секретар додала, що рішення парламенту "не має під собою законного обґрунтування".

Як відомо, на ранковому засіданні у четвер Верховна Рада ухвалила рішення про створення тимчасової слідчої комісії з питань перевірки фактів корупційних дій, зловживань службовим становищем з боку окремих посадових осіб МВС.

Верховна Рада рекомендувала Кабінету міністрів відсторонити Луценка на два місяці від виконання обов'язків.

Від “Аратти”: млявотекуче "шоу під куполом" навколо персоналії Юрія Луценка нав'язливо провокує думку, що комусь із регіоналів явно муляє око крісло, яке ще не зайнято братвою із певного регіону. І найкумедніше в цій історії виглядають “принципові борці за права народу” - комуністи. Мабуть класово-близькі регіонали їх використовують виключно за призначенням. Бо голосніш за всіх, у цьому шоу, кричать саме вони. Невже донецька ниточка у справі Єрохіна вже переростає у міцний канат, який потягне за собою відомі призвища? А інакше з чого здіймати такий галас?
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Підозр у людини тим більше, чим менше вона знає”
Френсіс Бекон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.