Аратта - На головну

9 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


П’ята версія Firefox стане динамічнішою

Технології 5779 переглядів

Опубліковано - 5.04.2011 22:20 | Всі новини | Версія для друку

П’ята версія Firefox стане динамічнішою
П’ята версія Firefox стане динамічнішою
Розробники з Mozilla Foundation обіцяють впровадити в наступну версію браузера Firefox можливість вибору декількох вкладок для закриття чи виносу в окреме вікно, оновити вигляд вкладок і вбудувати в браузер інструмент для перегляду PDF-документів.

Ще одне нововведення - обмін посиланнями з друзями з соціальних мереж за допомогою кнопки в адресному рядку.

П'ята версія Firefox дозволить також творцям сторонніх веб-сервісів додавати в інтерфейс браузера контекстне меню, що забезпечує доступ до функцій сайту.

Творці Firefox недавно вирішили перейняти динамічну модель оновлення - за прикладом Google Chrome і Opera. Нові версії цих браузерів виходять кілька разів на місяць, а великі оновлення Firefox до останнього часу з'являлися лише раз на рік.

Нинішня, четверта версія Firefox з'явилася в кінці березня і через десять днів була завантажена більше 50 мільйонів разів. До кінця 2011 року Mozilla планує випустити ще три масштабні оновлення браузера.

За даними дослідницької компанії Net Applications, частка Firefox на світовому ринку в березні становила 21,8% (друге місце після Internet Explorer).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.