Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Свобода бізнесу розповсюджується тільки на одну партію?

Скандал Регіон: Луганська область 6217 переглядів

Опубліковано - 24.05.2011 15:54 | Всі новини | Версія для друку

Свобода бізнесу розповсюджується тільки на одну партію?
Свобода бізнесу розповсюджується тільки на одну партію?
У Сєвєродонецьку (Луганська область) взялися за сім´ю депутата від «БЮТ-Батьківщина», щоб той зменшив свою опозиційну вдачу. Якщо депутат не припинить говорити правду - бізнес його сина перестане існувати.

Про це повідомила голова Луганської обласної організації партії ВО «Батьківщина» Ірина Веригіна.

За її словами, на депутата Сєвєродонецької міської ради від «БЮТ-Батьківщина» Сергія Самарського чинять тиск чиновники з мерії у зв´язку з його професійною діяльністю - створенням інформаційно-аналітичного сайту «Сєвєродонецькі пристрасті».

«У Сергія Самарського є син, який займається дрібним бізнесом у сфері торгівлі. Чиновники з міськради Сєверодонецька вирішили діяти найбільш підступним способом: щоб батько припинив опозиційну активність - натиснути на сина, використовуючи всю міць бюрократичного апарату. Синові пред´явили претензії, нібито він веде свій бізнес з порушенням усіляких норм, в тому числі громадського порядку. Причому одна з висунутих претензій анекдотична - його продуктовий кіоск не обладнаний громадським туалетом», - говорить Веригіна.

Голова Луганської обласної організації партії ВО «Батьківщина» наголошує, що головна причина такої активізації чиновників з мерії Сєвєродонецька та особисто міського голови В. Казакова пов´язана з тим, що вже кілька місяців на сайті «Сєвєродонецькі пристрасті» публікуються гострі матеріали.

«Вже не перший раз особисто до депутата Самарського зверталися чиновники з міськради з проханням пом´якшити тон публікацій на інформаційному ресурсі, розпочати висвітлювати події, що відбуваються в місті в позитивному стилі», - зазначає Ірина Веригіна.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.