Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Посткосмічні пригоди родини Черновецьких

Пригода 16657 переглядів

Опубліковано - 26.05.2011 12:08 | Всі новини | Версія для друку

Посткосмічні пригоди родини Черновецьких
Посткосмічні пригоди родини Черновецьких
Донька мера Києва Христина Черновецька зараз живе разом із дітьми у Москві й навіть нібито чекає ще одну дитину.

Про це розповіли газеті "Сегодня" джерела, близькі до родини Супруненко-Черновецьких.

Як стало відомо днями, Христина Черновецька й депутат Київради В'ячеслав Супруненко, який зараз перебуває у міжнародному розшуку, розлучилися в березні цього року.

"У неї є вже новий чоловік. Він відомий у колах російських бізнесменів, і Христина чекає від нього дитину. Зараз вона ще дуже худенька, але вже видно, що вагітна", - розповіла газеті одна з подруг Христини.

Щоправда, цю інформацію офіційно в родині мера Леоніда Черновецького і його оточенні не підтверджують.

Однак московські журналісти розповіли "Сегодня", що Христина нібито живе з 35-річним бізнесменом Сергієм Янчуковим, власником однієї з нафтогазових компаній.

У 2009 році він притягався до суду за невиплати зарплати робітникам. Але справа так нічим і не закінчилася. У пресі його називають "нафтовим генералом".

Син мера Києва Степан Черновецький сказав, що йому нецікаво обговорювати теми, пов'язані з життям сестри.

Натомість батько В’ячеслава Супруненка Іван Петрович (заступник начальника дільниці київського резерву провідників на станції "Київ-Пасажирський") сказав, що чутки про розлучення й можливе затримання його сина в Італії не відповідають дійсності.

"Слава перебуває в Україні й ні від кого не ховається, тому що йому нема чого приховувати. Я впевнений, що в слідства немає інформації проти нього. Он Дениса Комарницького теж так гучно і з помпою взяли - і чим закінчилося? Його відпустили, бо проти нього немає фактів. А все, що відбувається зараз, - це 37-й рік. Тільки не думаю, що це закінчиться чимсь серйозним", - сказав батько розшукуваного депутата Київради.

"А інформація про розлучення В'ячеслава й Христини - теж неправда. Хтось спеціально намагається їх опорочити. Вся родина в Україні", - заявив Іван Супруненко.

Раніше джерела, близькі до родини доньки мера Києва, повідомляли, що Христина Черновецька і В'ячеслав Супруненко розлучилися на початку березня. Дітей (усього їх троє) нібито ще взимку забрали зі школи й з півроку тому Христина Черновецька звільнила весь персонал.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пригода»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.