Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Екс-митників, які проходять у “газовій справі”, звільнили з-під варти

Правосуддя 7986 переглядів

Опубліковано - 5.07.2011 14:08 | Всі новини | Версія для друку

Екс-митників, які проходять у “газовій справі”, звільнили з-під варти
Екс-митників, які проходять у “газовій справі”, звільнили з-під варти
Апеляційний суд Києва звільнив з-під варти екс-голови Державної митної служби Анатолія Макаренка та екс-начальника відділу Київської регіональної митниці Тараса Шепітька.

Таким чином, суд задовольнив клопотання захисту Макаренка і Шепітька щодо зміни їм запобіжного заходу із взяття під варту на інший.

Макаренко і Шепітько були звільнені з-під варти одразу після оголошення суддею рішення суду.

При цьому суд заборонив звільненим залишати територію України.

Суд мотивував своє рішення позитивними характеристиками щодо них, клопотанням поважних осіб щодо їхнього звільнення, поганим станом здоров'я Макаренка і наявністю у Шепітька неповнолітніх дітей.

Як відомо, колишнього першого заступника голови НАК "Нафтогаз України" Ігоря Діденка та Анатолія Макаренка звинувачують у неправомірному митному оформленні природного газу.

Діденка було затримано 9 липня 2010 року у рамках розслідування кримінальної справи про спричинення шкоди Україні за наслідками розгляду позову "РосУкрЕнерго" до "Нафтогазу" в Стокгольмському арбітражі.

Дана справа об'єднана в одне провадження разом із кримінальною справою, яку було порушено за аналогічні злочини щодо Макаренка.

У даній справі, крім Діденка та Макаренка, звинувачення були пред'явлені й іншим посадовцям, які працювали з ними – Шепітьку, Сергію Гарячому, Олександру Конєву, Олегу Борділовському.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.