Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшість українців не бачать “реформаторських поривів” влади

Громадська думка 6593 перегляди

Опубліковано - 13.09.2011 14:49 | Всі новини | Версія для друку

Більшість українців не бачать “реформаторських поривів” влади
Більшість українців не бачать “реформаторських поривів” влади
Тільки 16,8% громадян України вважають, що в Україні проводяться ефективні економічні реформи.

Про це свідчать результати всеукраїнського опитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова.

Третина опитаних (34,2%) переконані, що ефективні реформи не проводяться, а 30,5% респондентів вважають, що економічні реформи проводяться, але не так, як слід. 18,5% опитаних не визначилися з відповіддю.

Громадяни, які вважають, що економічні реформи не проводяться, або проводяться не так, як слід, серед причин такої ситуації найчастіше зазначають, що всі, хто має змогу, намагаються вкрасти (23,6% опитаних, які вважають, що реформи не проводяться, або проводяться не так, як слід), впливові фінансово-промислові групи зацікавлені у збереженні існуючої ситуації (22,4%) та відсутність єдності влади у питанні реформ (19,4%). Рідше вказують на такі причини як відсутність чітко визначених напрямів та принципів реформування економіки (12,3%), не підтримка реформ з боку громадян (11,2%). Найрідше (5,6%) причиною того, що реформи не проводяться, або проводяться не так як слід, громадяни називали те, що реформи ідуть із центра, але гальмуються на регіональному рівні. 0,9% опитаних, які вважають, що реформи не проводяться, або проводяться не так, як слід дали інші відповіді, а 4,5% - вагалися з відповіддю.

Дослідження проведене соціологічною службою Центру Разумкова в усіх регіонах України з 10 по 17 серпня 2011 року. Опитано 2007 респондентів віком від 18 років. Теоретична похибка вибірки – 2,3%.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.