Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Омельченко: Завтра в Києві наступить тотальне подорожчання

Регіональні новини Регіон: м.Київ 8115 переглядів

Опубліковано - 30.11.2006 15:16 | Всі новини | Версія для друку

Омельченко: Завтра в Києві наступить тотальне подорожчання
Омельченко: Завтра в Києві наступить тотальне подорожчання
З 1 грудня в Києві набирають сили нові ціни на комунальні послуги. У зв’язку з цим, колишній мер столиці Олександр Омельченко прогнозує тотальне подорожчання продуктів харчування і послуг.

"Ви, схоже, не уявляєте собі всіх наслідків триразового підвищення тарифів", - сказав в інтерв"ю "Газете по-киевски" Омельченко. - "А я знаю ці механізми зсередини. Подорожчає усе - від перукарні до пекарні".

За інформацією джерел у КМДА, ціна хліба може вирости на 60-100%, прогнозоване підвищення цін на молочні продукти очікується в межах 75-100%, ковбасних виробів - приблизно вдвічі, тобто аж 100%.

Крім підвищення тарифів в Омельченка є ще один аргумент: за його твердженням, відповідно до мало кому відомим і не винесеним на "громадські слухання" рішенням Київради, відповідно до якого значно збільшується плата за оренду приміщень для офісів, великих і малих підприємств, торгівельних комплексів, магазинів і лотків, медичних установ, аптек, культурно-дозвільних установ.

Більш відоме розпорядження Київського міського голови про "упорядкування" розмірів квартплати і плати "за утримання будинків та прибудинкових територій" має на увазі не тільки житлові будинки, але і будинки, де розміщені промислові і торгівельні підприємства.
30 жовтня влада столиці прийняли рішення з 1 грудня підвищити тарифи на житлово-комунальні послуги, холодну, гарячу воду і водовідвід у 3-3,4 рази.

Крім того, перший заступник глави Київської міськадміністрації Анатолій Голубченко заявив про те, що не виключає в 2007 році ще одного підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в зв’язку зі збільшенням вартості імпортованого в Україну газу до 130 доларів за тисячу кубометрів.

Тим часом у Кабінеті міністрів вважають, що тарифи на житлово-комунальні послуги в Києві збільшені обґрунтовано.

21 листопада, голова Антимонопольного комітету України Олексій Костусєв заявив, що тарифи на послуги житлово-комунального господарства в Києві встановлені з порушеннями.

У свою чергу, мер Києва Леонід Черновецький підкреслив, що не дивлячись на рішення АМК, підвищення тарифів у столиці не уникнути
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.