Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вищий спеціалізований суд має місяць, щоб призначити розгляд касаційної скарги Тимошенко

Правосуддя 8697 переглядів

Опубліковано - 15.02.2012 15:04 | Всі новини | Версія для друку

Вищий спеціалізований суд має місяць, щоб призначити розгляд касаційної скарги Тимошенко
Вищий спеціалізований суд має місяць, щоб призначити розгляд касаційної скарги Тимошенко
Згідно з нормами Кримінально-процесуального кодексу, Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ повинен протягом місяця призначити дату розгляду касаційної скарги Юлії Тимошенко на незаконність вироку у так званій “газовій” справі.

Про це заявив захисник екс-прем’єр-міністра України Сергій Власенко, повідомляє персональний сайт Тимошенко.

"Ми отримали ухвалу Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ про те, що матеріали справи витребувані з Печерського районного суду Києва. Відповідно, протягом місяця повинно бути призначено дату розгляду", - сказав Сергій Власенко сьогодні на прес-конференції в Києві.

Як повідомлялося раніше, Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 року незаконно засудив Юлію Тимошенко до 7 років позбавлення волі. У грудні 2011 року Апеляційний суд Києва підтвердив "законність" кірєєвського рішення.

22 січня 2012 року захист Юлії Тимошенко звернувся до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду кримінальних та цивільних справ з касаційною скаргою на рішення судів першої та другої інстанції у так званій "газовій" справі. Захист вимагає від суду скасувати ці рішення як незаконні та закрити кримінальну справу проти Юлії Тимошенко за відсутності події та складу злочину.

Нагадаємо, що для розгляду скарги Юлії Тимошенко у Європейському суді з прав людини необхідно пройти всі національні судові інстанції з оскарження незаконного рішення щодо ув’язнення екс-прем’єр-міністра.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.