Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


РосУкрЕнерго за рік подвоїв прибутки

Газоват 7445 переглядів

Опубліковано - 22.12.2006 17:09 | Всі новини | Версія для друку

РосУкрЕнерго за рік подвоїв прибутки
РосУкрЕнерго за рік подвоїв прибутки
Ексклюзивний постачальник імпортного природного газу в Україну РосУкрЕнерго у другому кварталi 2006 року збiльшив чистий прибуток порiвняно з другим кварталом 2005 року вдвiчi - до 312 мільйонів доларів.

Це випливає зі звіту РАТ “Газпрому”.

Ранiше повiдомлялося, що в першому пiврiччi компанiя поставила в Україну 27,97 млрд кубометрiв газу, що на 43% бiльше, нiж за аналогiчний перiод 2005 року (19,85 млрд кубометрiв).

Експорт газу у інші країни, серед іншого і на пострадянський простір, зрiс на 3% - до 3,56 млрд рублiв.

Від “Аратти”: Прочитавши цю інформацію, ми українські виборці, сповнилися гордістю за правлячу коаліцію. Бо вони - люди слова. Сказали “зростання добробуту” - і ось, за підсумками року ми його побачили, бо у означену структурку входять двоє громадян українського походження, а може - й громадянства. І насправді. Хіба ж “біло-голубі” регіонали уточнювали чий саме добробут зростатиме? Чи за рахунок чого? Тепер все зрозуміло: зростає добробут окремих осіб за рахунок зубожіння решти. Така вона “антикризова” й одночасно “братська” політика сусідньої держави та її вірних союзників в українському уряді.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.