Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Москаль: один із “дніпропетровських підривників” був уповноваженою особою блоку Костенка й Плюща

Кримінал 7556 переглядів

Опубліковано - 4.06.2012 22:26 | Всі новини | Версія для друку

Москаль: один із “дніпропетровських підривників” був уповноваженою особою блоку Костенка й Плюща
Москаль: один із “дніпропетровських підривників” був уповноваженою особою блоку Костенка й Плюща
Політичні симпатії і вподобання підозрюваних у скоєнні терактів у Дніпропетровську (на чому наголошувало слідство) потроху стають відомими, - заявляє народний депутат Геннадій Москаль.

Так, один із затриманих за підозрою в організації вибухів у Дніпропетровську Віктор Сукачов, котрий працює старшим викладачем кафедри політології Дніпропетровського національного університету, у 2006р. був уповноваженою особою Блоку Костенка й Плюща.

Про це заявив народний депутат Геннадій Москаль.

Це вказано в постанові Центрвиборчкому №363 від 2 лютого 2006 року «Про реєстрацію уповноважених осіб Українського Народного Блоку Костенка і Плюща» у територіальних виборчих округах з виборів народних депутатів України 26 березня 2006 року.

«Віктор Сукачов був зареєстрований уповноваженою особою блоку в територіальному виборчому окрузі №28 у Дніпропетровську, про що отримав відповідне посвідчення. Тому політичну відповідальність за його дії має нести «тушка» Плющ разом зі своїм нинішнім вождем Рибаковим», - пише Москаль.

Крім того, Москаль оприлюднив інструкцію щодо проведення обшуків у підозрюваних, видану оперативним групам перед проведенням цієї слідчої дії.

«Особливе «розчулення» викликає фраза, що вилучати слід «порошки (окрім для прання)», яка красномовно свідчить про професіональний рівень правоохоронців», - пише депутат.

«А ось твердження голови СБУ І.Калініна, що підозрювані надсилали свої вимоги про викуп через Інтернет, викликає питання. У першу чергу – хто надав їм Інтернет-контакти працівників СБУ? У відкритому доступі електронних контактів працівників УСБУ в Дніпропетровській області немає. Чи не залишиться в подальшому цей «хтось» у статусі «невстановленої слідством особи?», - зазначив Москаль.

Як повідомлялося раніше, 31 травня – 1 червня правоохоронці затримали чотирьох підозрюваних в організації вибухів у Дніпропетровську 27 квітня.

Глава СБУ Ігор Калінін навіть оприлюднив відео спостереження за підозрюваними.

До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.