Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Шквал у Києві. Є постраждалі [відео]

Стихія Регіон: м.Київ 9078 переглядів

Опубліковано - 4.06.2012 23:37 | Всі новини | Версія для друку

Шквал у Києві. Є постраждалі [відео]
Шквал у Києві. Є постраждалі [відео]
Сьогодні ввечері, 4 червня, близько 17:20, над Києвом пронісся шквал, який тривав не більш як 20 хвилин.

Внаслідок негоди постраждали п’ять осіб, зламані близько сотні дерев.

В районі Куренівки на ділянці від Бабиного Яру до Пташиного ринку машини потопали у воді, а від сильного вітру дерева падали на проїжджу частину, пише газета Сегодня.

Біля стадіону Спартак огорожа, що звалилася, травмувала жінку. У лікарні ім. Павлова сильним вітром у двох корпусів знесло дах. МНС отримало 26 викликів з проханнями про допомогу.

"Ми підняли всі міські служби. Зламаних дерев близько сотні. Стоять трамваї і тролейбуси. Двоє чоловіків травмовані деревами. Будемо працювати всю ніч", - повідомив начальник головного управління надзвичайних ситуацій КМДА Віталій Пшеничний. Він обіцяв, що у вівторок транспорт відновить роботу, а наслідки стихії усунуть.



За даними газети «Комсомольськая правда» в Україні, біля стадіону Спартак на вулиці Фрунзе, 15-метрова тополя впала на чотирьох перехожих: двох чоловіків і двох жінок. Щоб звільнити їх, довелося викликати рятувальників, які за допомогою спецтехніки підняли дерево.

"Одна з жінок постраждала найбільше, у неї удари і переломи. Всіх постраждалих швидка забрала до лікарні", - повідомили очевидці.

Внаслідок падіння дерева також постраждав перехожий на вулиці Вишгородська. Жертва - 21-річний хлопець отримав переломи і був доставлений в лікарню швидкої допомоги.

Також не витримали натиску вітру дерева в центральних районах і на Оболоні, де на вулиці Лайоша Гавро стовбур повалило прямо на електромережу.





Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Стихія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.