Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЄВРО-2012. Квитків на матчі в Україні практично немає

Спорт 17060 переглядів

Опубліковано - 15.06.2012 11:51 | Всі новини | Версія для друку

ЄВРО-2012. Квитків на матчі в Україні практично немає
ЄВРО-2012. Квитків на матчі в Україні практично немає
Практично всі квитки на матчі Євро-2012 в Україні продані, повідомляє керівництво УЄФА і вкотре закликає: не купувати перепустки з рук.

Вже на першому матчі на НСК «Олімпійський» у Києві міліція виявила близько 50 фальшивок, їхніх власників на стадіон не пустили.

Сергій – перекупник зі стажем. Зазвичай він має квитки на всі важливі заходи, що відбуваються у Києві. Квитки на матчі Євро в нього також є. Офіційно потрапити на груповий матч у другу категорію коштує 700 гривень, на чвертьфінал у першу – півтори тисячі. Сергій продає за іншими цінами.

«У Донецьку на 2 категорію – 1400 гривень, це матч 15 червня. У Києві на чвертьфінал 24 червня – 4 тисячі гривень. Звичайно, квитки справжні, я їх, як і всі, офіційно купував – просто раніше! На них моє прізвище стоїть! Не буде проблеми, що у вас інше прізвище, немає різниці. Головне, щоб був штрих-код і голограма», – говорить Сергій.

Майже вдвічі дешевше!

Студентка Олена з Києва купувати квитки з рук не боїться – саме таким чином їй вже вдалося потрапити на матч Україна-Швеція у Києві. Замість офіційних 700 гривень, вона заплатила 400, бо купувала безпосередньо перед матчем.

«Ми зайшли на місця другої категорії, обійшлося нам це всього у 400 гривень. Мені дуже пощастило, бо коли я дивилася того ж 11 числа в Інтернеті на різних форумах – люди перепродавали квитки за 900 гривень – це у третю категорію, за другу – там були ціни взагалі – понад 1000 гривень. Взагалі я думаю, що і на наступні матчі будуть різноманітні такі варіанти», – каже дівчина.

Обережно, підробка!

Водночас, УЄФА постійно попереджає: не купувати квитків у перепродувачів. Як стверджує Директор турніру в Україні Маркіян Лубківський, «Ви ризикуєте опинитися поза межами стадіону, квитки можуть виявитися підробками!».

Перед тим, як пропустити вболівальників на трибуни, їхні квитки перевіряють хімічними фломастерами. Саме завдяки їм 11 червня на НСК «Олімпійському» виявили близько 50 підробок, повідомляє прес-служба стадіону. Квиток на Євро має десять рівнів захисту: це спеціальний папір, з якого він зроблений, унікальний ідентифікаційний код, голограми та маркування.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Спорт»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.