Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Європейський суд визнав незаконними арешт і утримання Юрія Луценка під вартою

За право людини 5123 перегляди

Опубліковано - 3.07.2012 13:14 | Всі новини | Версія для друку

Європейський суд визнав незаконними арешт і утримання Юрія Луценка під вартою
Європейський суд визнав незаконними арешт і утримання Юрія Луценка під вартою
Арешт та досудове утримання під вартою екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка визнані Європейським судом незаконними.

Про це Тижню повідомило джерело у Страсбурзі.

«Луценко виграв суд за всіма позиціями. Арешт та утримання під вартою до суду визнали незаконними», - наголосило джерело.

Як повідомлялося раніше, 3 липня у Європейському суді з прав людини відбулося відкрите слухання справи «Луценко проти України».

У квітні Страсбурзький суд також звертався до українського уряду з проханням «відповісти на кілька запитань», зокрема чи справді колишнього міністра ув’язнили з порушенням статті 5 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод («право на свободу та особисту недоторканність»).

Нагадаємо, попереднє слухання у справі відбулося у Страсбурзі 17 квітня цього року.Юрія Луценка у суді представляють адвокати Ігор Фомін та Валентина Теличенко.

Юрія Луценка затримали у грудні 2010 року, відтоді він перебуває у СІЗО. Наступного дня Печерський районний суд Києва обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту. У цьому році наприкінці лютого Луценка визнали винним у перевищенні повноважень і засудили до чотирьох років ув’язнення з конфіскацією майна. Апеляційний суд міста Києва підтвердив вирок Печерського суду.

Деталі про рішення Європейського суду у справі Луценка згодом…
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.