Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прихильники опозиції перекрили вулицю Грушевського. Яценюк закликав знищити антидержавне кубло

За право людини Регіон: м.Київ 6225 переглядів

Опубліковано - 30.07.2012 12:55 | Всі новини | Версія для друку

Прихильники опозиції перекрили вулицю Грушевського. Яценюк закликав знищити антидержавне кубло
Прихильники опозиції перекрили вулицю Грушевського. Яценюк закликав знищити антидержавне кубло
Прихильники опозиції перекрили рух вулицею Грушевського біля Верховної Ради України.

Як повідомляє УНІАН, колона прихильників опозиції пройшла від Подолу, де відбувався з’їзд Об’єднаної опозиції «Батьківщина», до будівлі парламенту, де вже проходила акція на захист української мови.

Після цього колона прихильників опозиції, яка раніше рухалась однією стороною проїжджої частини, перейшла також на іншу сторону і повністю перекрила рух транспорту.

Прихильники опозиції розташувались вздовж паркану, який відгороджує проїжджу частину від майданчика навпроти будівлі Верховної Ради. З іншого боку паркану в декілька шеренг вишикувалась велика кількість бійців спецпідрозділу міліції «Беркут».

Протестувальники тримають державні прапори, прапори Об’єднаної опозиції «Батьківщина». Вони скандують: «Банду геть! Нас єднає мова!», а також «Революція!».

Яценюк закликав знищити антидержавне кубло

Перед мітингувальниками, які прийшли до Верховної ради, почали виступати лідери Об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок та Анатолій Гриценко.

Про це повідомила Gazeta.ua.

"Привіт, український народ! Вітаю кожного, хто прийшов сюди. Я щойно прийшов із Верховної Ради. Це антидержавне кубло. Сьогодні вони навіть побоялися включити до порядку денного цей антиконституційний мовний закон. Ми добилися, що його не будуть голосувати. Перед нами стоять складні випробування", - сказав Яценюк.

Він закликав до "знищення" чинного парламенту. У відповідь натовп йому аплодував.

"Вони подумали, що у них у власності 46 мільйонів людей. Ми не дамо їм поневолити Україну. Банду геть! Так як ми сьогодні демонструємо нашу єдність та тягу до боротьби, саме так єдиним опозиційним фронтом ми виграємо вибори", - зазначив Яценюк.

Як відомо, у порядку денному позачергової сесії 30 липня 10 питань. Першим значиться кадрове питання, три проекти закону про внесення змін до Державного бюджету на 2012 рік. Депутати також планують розглянути ратифікацію Договору про зону вільної торгівлі з країнами СНД.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.