Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки “покращення”. Пасажири на знак протесту заблокували електричку

За право людини 5196 переглядів

Опубліковано - 10.08.2012 13:03 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки “покращення”. Пасажири на знак протесту заблокували електричку
Хроніки “покращення”. Пасажири на знак протесту заблокували електричку
Пасажири електропотягу Харків-Бєлгород заблокували відправлення потягу, вимагаючи повернення дешевих електричок.

У Харкові пасажири електропотягу підвищеної комфортності Харків-Бєлгород, який сьогодні вперше мав відправитися замість відмінених за цим напрямком приміських електричок, перекрили рейки та заблокували відправлення потягу.

Інформацію про це підтвердили кореспондентові УНІАН у прес-службі Південної залізниці.

За даними прес-служби, люди почали збиратися близько 7:00. Понад 100 осіб, які зайшли на платформу, купивши у тому числі білети на інші електропоїзди, заблокували відправлення електропотягу Харків – Бєлгород, який мав відправитися о 8:50.

Люди вимагали повернути приміські дешеві електрички Харків – Бєлгород, які з сьогоднішнього дня були відмінені. За даними прес-служби, вартість проїзду у новому електропотязі підвищеної комфортності становить 67 грн, у той час вартість проїзду у старих електричках становила близько 20 грн.

До протестувальників вийшли перший заступник начальника Південної залізниці Віктор Кузьменко, заступник начальника Південної залізниці Сергій Павлов, керівництво лінійного відділу міліції на Південній залізниці, які спробували пояснити пасажирам, що приміські електрички скасовані за ініціативи російської сторони і що керівництво Південної залізниці зробило все можливе, аби їх зберегти.

«Незважаючи на це електричка не пішла. 180 пасажирів, які купили на неї білети, були змушені повернути їх. Вартість квитків пасажирам буде повернута в повному обсязі», - підкреслили на Південній залізниці.

У прес-службі зазначили, що на цей час у розкладі руху потягів Південної залізниці електропотяг підвищеної комфортності Харків – Бєлгород залишається. «У графіку він є, але чи буде ходити, поки невідомо», - зазначили на залізниці.

Як повідомлялося раніше, з 10 серпня з ініціативи російської сторони - ВАТ «Приміська пасажирська компанія «Черноземье» (Російська Федерація), яка є партнером Південної залізниці у здійсненні приміських перевезень у міжнародному сполученні, скасовуються приміські потяги на маршруті Харків - Бєлгород. При цьому курсування «бєлгородських» електричок формування ПЗ і ВАТ «Приміська пасажирська компанія «Черноземье» буде обмежена прикордонними станціями Козача Лопань і Наумівка, відповідно, без заїзду на територію суміжної держави.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.