Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За чесні вибори. Проти опозиції вже «аргументують» гранатою

Вибори-2012 Регіон: Черкаська область 11247 переглядів

Опубліковано - 18.10.2012 13:17 | Всі новини | Версія для друку

За чесні вибори. Проти опозиції вже «аргументують» гранатою
За чесні вибори. Проти опозиції вже «аргументують» гранатою
Пізно ввечері, коли керівник штоабу Об’єднаної опозиції Анантолій Бондаренко повертався із зустрічей з громадянами у свій приватний будинок, було здійснено напад, під час якого була кинута граната, і лише щасливий випадок врятував йому життя.

Віце-спікер парламенту, один з лідерів партії «Батьківщина» Микола Томенко заявив, що найсумніші прогнози про те, що «донецька» Черкаська влада (як відомо, голова обласної адміністрації Сергій Тулуб та біля ста чиновників на Черкащині, які сьогодні керують областю, є вихідцями з Донецького регіону), перетворить Черкащину на сумновідому Донеччину 80-90-х, підтвердилися, предає прес-слуба «Батьківщини».

Микола Томенко зауважив, що ще не вщухли розмови про те, що був здійснений напад на одного з кандидатів в депутати в Уманському виборчому окрузі, як в ніч на 18 жовтня було здійснено напад на керівника штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» у Черкаській області Анатолія Бондаренка.

Томенко повідомив, що пізно ввечері, коли Бондаренко повертався із зустрічей з громадянами у свій приватний будинок, було здійснено напад, під час якого була кинута граната, і лише щасливий випадок врятував йому життя.

«Ми мали інформацію від чесних працівників служби безпеки про те, що розроблені сценарії боротьби з опозиційними кандидатами, які включали в себе: на першому етапі – погрози, а на другому – знищення наших кандидатів в депутати», - сказав він.

Політик нагадав, що вже мали місце погрози і залякування родини кандидата в депутати на Черкащині Леоніда Даценка, також є інформація про погрози кандидатам від Об’єднаної опозиції, які лідирують в округах, Володимиру Гресю та Миколі Булатецькому.

Томенко звернувся до міністра внутрішніх справ і президента України (оскільки, як він пояснив, Голова обласної Адміністрації Сергій Тулуб позиціонує себе, як особистий друг Віктора Януковича, який ніколи не звільнить його з посади, хоч би тут кидали гранати не лише на лідерів опозиції, а й підривали цілі будинки) з вимогою втрутитися в ситуацію і не допустити напередодні виборів повторення у Черкаській області сумновідомого періоду на Донеччині та зупинити «беспредел», коли від погроз перейшли до намагання фізично знищити лідерів Черкаської опозиції.

Підсумовуючи, Микола Томенко зауважив, що натомість найбільш цинічне в цій ситуації те, що сьогодні влада разом з міліцією охороняє мільярдерів – кандидатів в народні депутати, які на вулицях Черкас і обласних центрів роздають гроші, підкуповуючи виборців, в той час, коли відбуваються випадки нападів раніше на бізнесменів, а тепер і на політиків.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.