Аратта - На головну

10 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Freedom House: в Україні деградує демократія

За право людини 5566 переглядів

Опубліковано - 18.01.2013 21:28 | Всі новини | Версія для друку

Президент міжнародної неурядової організації Freedom House Девід Крамер
Президент міжнародної неурядової організації Freedom House Девід Крамер
Президент міжнародної неурядової організації Freedom House Девід Крамер основною причиною падіння рівня демократії в Україні у 2012 році називає корупцію.

Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу Голос Америки.

"В Україні відбулося погіршення рейтингу з кількох причин. По-перше, відбулися парламентські вибори, які були критично оцінені спостерігачами ОБСЄ. Продовжуються проблеми з корупцією, вибірковим переслідуванням політичних опонентів ... Але, загалом, ми вважаємо, що корупція залишається найбільшою проблемою в Україні ", - заявив Крамер, коментуючи результати України згідно з доповіддю організації Свобода в світі.

Freedom House: Демократія в Україні деградує

Він вважає, що Президент Віктор Янукович і його оточення намагаються зробити все можливе, щоб залишитися при владі.

Також Крамер зазначив, що представникам влади України не байдуже, що про них думають в інших країнах.

У свою чергу віце-президент організації з питань досліджень Арч Паддінгтон додав, що деякі українські чиновники в приватних бесідах зазначали свою незгоду щодо ув’язнення колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

"Деякі з них у приватному порядку висловлювали свою незгоду з Януковичем, особливо щодо ув’язнення Тимошенко. Чиновники дуже високого рівня кажуть, мовляв, це була не наша ідея, ми це не підтримуємо, але Президент Янукович особисто на цьому наполягав", - розповів він.

Паддінгтон також зазначив, що в Україні існує тиск на журналістів та громадянське суспільство, проте не таке як у деяких сусідніх країнах.

Як повідомлялося раніше, Freedom House у своїй доповіді Свобода у світі зазначила падіння рівня демократії в Україні в 2012 році через збільшення тиску влади на опозицію, порушень на виборах Верховної Ради і прийняття закону про мовну політику.

Freedom House з 1978 року випускає щорічні доповіді Свобода у світі, в яких аналізується стан справ із забезпеченням політичних прав і громадянських свобод у різних державах.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.