Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ВПС США випробували літаючий роутер

Технології 8164 перегляди

Опубліковано - 21.01.2013 17:47 | Всі новини | Версія для друку

ВПС США випробували літаючий роутер
ВПС США випробували літаючий роутер
ВПС США в січні 2013 року провели випробування бездротового літаючого роутера Net-T. Як повідомляється в прес-релізі ВВС, пристрій кріпиться на літак і забезпечує зв’язком наземні підрозділи.

Для взаємодії між собою військовослужбовці наземних підрозділів використовують прийомо-передавачі ROVER-5 (Remotely Operated Video Enhanced Receiver-5). Портативний пристрій пдібний за розміром до планшету iPad-mini із сенсорним екраном та можливістю передачі відео.

За допомогою ROVER-5, наприклад, командир підрозділу може отримувати в прямому ефірі інформацію від розвідників в авангарді. При цьому немає необхідності використовувати звичні засоби зв’язку, на кшталт рацій або супутників. Втім, як наголошується, для безперебійного зв’язку один з одним військовослужбовці на землі повинні знаходитися в прямій видимості літака, на якому розміщений роутер.

У випробуваннях літаючого роутера, серед іншого, використовувалися стратегічні бомбардувальники B-1B, штурмовики A-10 Thunderbolt II, а також винищувачі F-16 Fighting Falcon і F-15E Strike Eagle. У бойових умовах роутер планується випробувати вже до 2014 року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.