Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хворого Луценка залишили за ґратами

Пістолетне право 4777 переглядів

Опубліковано - 18.02.2013 18:36 | Всі новини | Версія для друку

Хворого Луценка залишили за ґратами
Хворого Луценка залишили за ґратами
Апеляційний суд Чернігівської області не звільнив від відбування покарання екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка за станом здоров’я.

Таке рішення суд ухвалив сьогодні, відмовивши таким чином захист екс-глави МВС у задоволенні скарги на рішення Менського районного суду Чернігівської області, який відмовився звільняти Луценка від відбування покарання в колонії за станом здоров’я.

«Всі аргументи захисту безпідставні, суд бере до уваги відмову «Луценка від лікування у Бучанській в’язниці». Колегія не знайшла підстав, сидіти далі! Апеляцію залишити без задоволення», – повідомила керівник прес-служби партії «Народна самооборона» на своїй сторінці в мережі Facebook.

Наприкінці січня екс-міністрові зробили операцію з видалення поліпа в кишечнику в київській приватній клініці. Після операції Луценка повернули до Менської виправної колонії. Як стверджує адвокат екс-глави МВС Олексій Баганець, у його підзахисного встановлено ще низку захворювань: цироз печінки, гепатит, портальну гіпертензію та інші, які потрапляють під перелік діагнозів, за наявності яких людина не може відбувати покарання в умовах позбавлення волі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.