Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чиновники не бачать загрози паводку для столиці

Втрата Регіон: м.Київ 14661 перегляд

Опубліковано - 26.03.2013 16:18 | Всі новини | Версія для друку

Це - не паводок, а Київ після літнього дощу. Стокова каналізація, як бачимо, не працює
Це - не паводок, а Київ після літнього дощу. Стокова каналізація, як бачимо, не працює
Критичного паводку в Києві не очікується.

Про це в інтерв’ю ЛІГАБізнесІнформ розповів керівник Державної служби з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських, коментуючи питання про можливий паводок через велику кількість снігу в Києві.

"Підстав для паніки у столиці немає. Танення снігу - явище сезонне, і не треба спекулювати на цьому питанні", - сказав він.

"По-перше, температура до 30 березня буде зі знаком мінус вночі і плюсова вдень. Тобто сніг, від якого залежить масштаб паводку, тане поступово. По-друге, в київських водоймах досить вільного місця, щоб прийняти талу воду", - впевнений Болотських.

"Що стосується відводу води, то ще два тижні тому уряд доручив всім місцевим органам влади, в тому числі київським, вжити максимальних заходів для очищення міських стічних каналів і каналізаційних механізмів. Є розпорядження розчистити русла всіх річок, щоб забезпечити безперешкодне проходження талих вод", - заявив чиновник.

За його словами, згідно з попереднім аналізом та даними Гідрометцентру, "критичного паводку в Києві не очікується". "Можна сказати, що виходячи з аналізів попередніх років, цьогорічний паводок буде середньостатистичним", - сказав Болотських.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Втрата»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.