Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Попов не збирається у відставку, бо вважає, що рятує столицю

Регіональні новини Регіон: м.Київ 6253 перегляди

Опубліковано - 28.03.2013 11:54 | Всі новини | Версія для друку

Попов не збирається у відставку, бо вважає, що рятує столицю
Попов не збирається у відставку, бо вважає, що рятує столицю
Голова Київської міської адміністрації Олександр Попов заявив, що не має наміру йти у відставку.

"Хочу запитати: ви вважаєте мене безвідповідальною людиною? Ви вважаєте, що тоді, коли потрібно активізуватися, коли необхідна максимальна віддача, скласти повноваження, піти, сказати: Все, мені це не цікаво?" - заявив Попов, відповідаючи на питання про те, чи обговорювалося питання про його відставку.

"Я взяв на себе зобов’язання і я їх виконую", - додав голова КМДА, зазначивши, що Кабінет міністрів і Президент Віктор Янукович зроблять висновки щодо того, наскільки професійно він виконав свою роботу.

"Мені зараз не соромно за те, що ми провели таку величезну роботу, що у нас сьогодні забезпечена практично у повному обсязі життєдіяльність міста", - резюмував він.

Як повідомлялося раніше, що минулих вихідних сталися рясні снігопади на більшій частині країни. У підсумку сотні населених пунктів залишилися без електроенергії, у Києві було паралізовано транспортне сполучення, не працювали аеропорти Бориспіль і Жуляни, спізнювалися потяги. У столиці досі не можуть ліквідувати наслідки стихії.

25 березня Попов визнав, що в ситуації з ліквідацією наслідків снігопадів у столиці були допущені деякі помилки.

26 березня був відправлений у відставку перший заступник Попова Олександр Мазурчак, а також голова Київавтодору і керівник департаменту мерії з питань надзвичайних ситуацій.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.