Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Разом з Тітушком судитимуть трьох подєльніков

Правосуддя 9553 перегляди

Опубліковано - 3.07.2013 23:10 | Всі новини | Версія для друку

Разом з Тітушком судитимуть трьох подєльніков
Разом з Тітушком судитимуть трьох подєльніков
Заступник начальника управління нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ Генеральної прокуратури України Юрій Севрук під час засідання Комітету з питань свободи слова та інформації 3 липня повідомив імена обвинувачених, які разом з Вадимом Тітушком брали участь у нападі на журналістів у Києві 18 травня.

Пан Севрук зазначив, що 8 липня відбудеться попереднє засідання суду з розгляду кримінального провадження, по якому проходять Сергій Приходько, Андрій Ярошенко та Михайло Пшук за напад на журналістів Ольгу Сніцачук та Владислава Соделя.

На засіданні Комітету звернули увагу на те, що у правоохоронних органів немає доказів, що обвинувачені є членами злочинного угрупування. На це повідомлення голова тимчасової слідчої комісії з розслідування фактів побиття журналістів 18 травня в Києві Віталій Ярема зазначив, що вищезгадані особи були розпізнанні на відеозаписах рейдерського захоплення будинку вчительки з Києва Ніни Москаленко. За наявності таких доказів пан Ярема припустив, що молоді люди є учасниками злочинного угрупування. Цю гіпотезу підтримав і кореспондент газети «Коммерсантъ-Украина» Владислав Содель, що був присутній на засіданні Комітету.

Під час засідання Комітету Юрій Стець доповів, що 1 липня під час судового розгляду справи про побиття журналістів «на засіданні були присутні ворожі сили», які влаштовували провокації. У зв’язку з цим пан Стець запропонував членам Комітету відвідувати судові засідання суду у даній справі. Ініціативу Юрія Стеця підтримав голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко.

Як повідомлялося раніше, Шевченківський районний суд Києва переніс судове засідання за звинуваченням Вадима Тітушка в нападі на журналістів 18 травня. Перерву в засіданні оголошено до 10 липня у зв’язку з відсутністю свідка Валерії Івашкіної.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.