Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


По авто нардепа Мостіпан влаштували стрільби. Депутатки в авто не було. Сьогодні

Пістолетне право 9953 перегляди

Опубліковано - 7.02.2007 23:57 | Всі новини | Версія для друку

По авто нардепа Мостіпан влаштували стрільби. Депутатки в авто не було. Сьогодні
По авто нардепа Мостіпан влаштували стрільби. Депутатки в авто не було. Сьогодні
5 лютого цього року невідомі особи обстріляли з гарпунної зброї припаркований на стоянці автомобіль народного депутата України, голови Київської обласної організації партії ВО “Батьківщина” Уляни Мостіпан.

Свідченням цього є гарпунна стріла, яка залишилася в пробитому радіаторі. Та зловмисникам цього виявилося замало. Скориставшись відсутністю водія та охорони стоянки, вони для певності пробили гострим предметом радіатор ще в кількох місцях, повідомляє прес-служба БЮТ.

Того ж дня невідомі особи намагалися проникнути до помешкання дочки Уляни Мостіпан за допомогою відмички. Коли ж це не вдалося, невідомі залишили послання, написане крейдою, зміст якого зводився до одного: дати зрозуміти Уляні Мостіпан, що все, що відбувається навколо неї, - досить серйозно.

На народного депутата України, яка, до того ж, очолює нашу обласну партійну організацію, розпочалося полювання з метою залякування, наголошується у заяві прес-служби БЮТ.

Цілком очевидно, що Уляна Мостіпан для певних кіл становить велику загрозу, бо стоїть на перешкоді дерибану землі Київської області. Адже ж сьогодні ні для кого не є таємницею, що кожна сотка землі навколо Києва коштує близько десяти-п‘ятнадцяти тисяч американських доларів. Тому й не можуть представники певних кіл пробачити Уляні Мостіпан дії, спрямовані на проведення заходів з протидії по "відмиванню" грошей, одержаних злочинним шляхом.

Послідовна політична позиція, високий професіоналізм і ефективність діяльності Уляни Мостіпан дратують сьогодні багатьох, і навіть у Верховній Раді.

Неодноразові виступи народного депутата в засобах масової інформації з приводу продажі землі досить суттєво збільшили кількість її прибічників серед жителів області. Завдяки цьому на минулій сесії депутати Київської обласної ради зняли з порядку денного рішення про погодження місця розташування і надання в користування земельних ділянок. Землю не одержали декілька юридичних осіб.

Офіційна мотивація відмови приватникам якраз і полягала в тому, в чому абсолютно переконана Уляна Мостіпан - продавати чи надавати в оренду землю потрібно тільки через аукціони. І тільки таким чином буде поставлено бар‘єр нечистим на руку ділкам і чиновникам. І тоді не буде ніякого дерибану землі на Київщині.

Керівництво БЮТ, говориться у інформації прес-служби, сподівається, що правоохоронні органи швидко знайдуть і притягнуть до відповідальності злоумисників.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.