Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Учасники Врадіївської ходи мають намір знову встановити намети на Майдані

За право людини Регіон: м.Київ 6353 перегляди

Опубліковано - 22.07.2013 09:56 | Всі новини | Версія для друку

Організатор Врадіївської ходи Василь Любарець
Організатор Врадіївської ходи Василь Любарець
Учасники Врадіївської ходи мають намір 27 липня знову встановити намети на Майдані Незалежності у Києві і відновити нічні чергування.

Про це заявив організатор акції Василь Любарець, повідомляє 5 канал.

"27 липня опівдні ми знову виходимо на Майдан, і там, звичайно, буде мітинг, і ми ставимо намети безстроково на Майдані. Тобто вже ночувати не будемо за межами Майдану", - заявив активіст.

За його словами, зараз йде збір підписів громадян, які незадоволені діями міліції. Вже зібрано близько 200. Кілька десятків людей мають намір залишатися біля Стели Незалежності до 22.00, а завтра повернутися.

У прес-службі столичної міліції 5 каналу повідомили, що правоохоронці не будуть розганяти акцію протесту, проте зазначили, що втрутяться, якщо мітингувальники почнуть порушувати закони.

Як повідомлялося раніше, 7 липня з Врадіївки Миколаївській області громадяни вирушили пішки до Києва, протестуючи проти міліцейського свавілля, після того, як двоє працівників правоохоронних органів по звірячому побили і зґвалтували місцеву мешканку.

18 липнія учасники ходи прийшли у столицю і намагалися встановити на Майдані наметове містечко. Міліцейський спецназ вночі жорстоко побив демонстрантів. Під час розгону наметового містечка травми отримали 4 журналісти.

Учасники акції вимагають відставки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та переатестації всіх працівників міліції.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.