Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Первомайськ, де має відбутися акція протесту, стягують міліцейський спецназ

Регіональні новини Регіон: Миколаївська область 11259 переглядів

Опубліковано - 26.07.2013 15:43 | Всі новини | Версія для друку

У Первомайськ, де має відбутися акція протесту, стягують міліцейський спецназ
У Первомайськ, де має відбутися акція протесту, стягують міліцейський спецназ
Влада Первомайска почала масово стягувати до міста спецпідрозділи міліції “Беркут”.

О 17.00 під стінами райвідділу запланований мітинг проти міліцейського свавілля.

Про це повідомив Аркадій Корнацький на своїй сторінці у Facebook. Також цю інформацію в коментарі Gazeta.ua підтвердив народний депутат від "Батьківщини" Андрій Парубій, який зараз перебуває у Первомайську.

За Корнацького, вже зараз на території райвідділу в Первомайску знаходяться 50 екіпірованих "беркутівців". Також автобуси з беркутом продовжують рухатися в сторону Первомайска.

"Міліція планує стягти до міста 250 спецназівців. За попередньою інформацією вони рухаються з Одеси та Миколаєва", - повідомив Корнацький на своїй сторінці в соцмережі.

Нардеп Парубій в телефонній розмові розказав, що мітингувальники вимагатимуть розібратися із причетними до подій у Чаусово-2.

"На 17.00 місцева громада збирає великий мітинг, бо до сьогодні фактично не покарані ті люди, ті бандити, які розстрілювали мирних людей в Чаусово і жодних дій по місцевій міліції не прийнято. Якщо у Врадіївці були відсторонені хоч якісь чиновники, то тут ця справа просто спускається на гальма. Ці бандити, які розстрілювали мирних селян в Чаусово з бойовою зброєю не є затримані і місцева громада збирається біля райвідділу міліції щоб висловити своє обурення", - зазначив нардеп.

"Близько півгодини тому стало відомо, що зтягуються підрозділи "Беркуту", і що вже приїхав один автобус повний "Беркуту"", - додав Парубій.

Парубій також повідомив, що ця інформація ще буде ним перевірятися.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.