Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українці стали менше продавати валюту

Добробут 7097 переглядів

Опубліковано - 13.08.2013 14:23 | Всі новини | Версія для друку

Українці стали менше продавати валюту
Українці стали менше продавати валюту
Чистий продаж готівкової валюти населенням у липні 2013 року становив 32,2 млн дол., що в 2,1 разу менше, ніж у червні поточного року.

Про це повідомляється на сайті Національного банку України.

Згідно з повідомленням, у липні обсяг операцій з готівковою іноземною валютою на міжбанківському валютному ринку України становив 3,357 млрд дол. (в еквіваленті), зокрема банки купили у населення валюти на 1,695 млрд дол., продали - на 1,662 млрд дол.

За інформацією Нацбанку, за підсумками січня-липня поточного року продаж готівкової валюти населенням ще не перевищив її купівлю, і за цей період чиста купівля валюти населенням становила 126,4 млн дол. (в еквіваленті). Водночас, цей показник у 29,7 разу нижче від показника чистої купівлі населенням валюти за аналогічний період минулого року (3,760 млрд дол. в еквіваленті).

Також повідомляється, що банківські вклади фізосіб у валюті (у доларовому еквіваленті) у липні зросли на 174,6 млн дол. і станом на 1 серпня 2013 року становили 22,655 млрд дол.

Як повідомлялося раніше, в червні 2013 року українці продали банкам валюти на $68 млн більше, ніж купили. За статистикою Нацбанку, у червні обсяг операцій з готівковою іноземною валютою на міжбанківському валютному ринку України становив $2,507 млрд. (в еквіваленті).

Зокрема, банки купили у населення валюти на $1,288 млрд, а продали - на $1,220 млрд. При цьому в червні населення продало банкам валюти на $67,8 млн, що на $13,2 млн менше, ніж у травні поточного року ($81 млн).

Також у НБУ повідомили, що банківські вклади фізосіб у валюті в червні зросли на $107,9 млн і станом на 1 липня 2013 року становили $22,481 млрд.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Світ відповідав розмірам людини,
І людина була мірилом всіх речей”

Михайло Волошин

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.