Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Куди зникають гроші? “Нафтогаз” попереджає, що через борги приватних ТКЕ в оселях українців буде холодно

Добробут 8614 переглядів

Опубліковано - 29.08.2013 15:58 | Всі новини | Версія для друку

Куди зникають гроші? “Нафтогаз” попереджає, що через борги приватних ТКЕ в оселях українців буде холодно
Куди зникають гроші? “Нафтогаз” попереджає, що через борги приватних ТКЕ в оселях українців буде холодно
Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” попереджає про можливий зрив підготовки до опалювального періоду через борги підприємств теплокомуненерно.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Згідно з повідомленням, найгірші показники заборгованості за спожитий природний газ мають: Дніпропетровська область (борг - 2,5 млрд грн); Донецька область (борг - 2,7 млрд грн); Харківська область (борг - 2,2 млрд грн); місто Київ (борг - 2,2 млрд грн).

Також у повідомленні наголошується, що, згідно з прогнозним балансом надходження і розподілу природного газу в Україні на 2013 рік, граничний обсяг природного газу для теплогенеруючих підприємств і ТЕЦ на виробництво теплової енергії для потреб населення становить 6,3 млрд куб. м. Проте протягом 7 місяців 2013 р. підприємства ТКЕ фактично спожили 4,7 млрд куб. м природного газу.

“Якщо підприємства теплоенергетики не дотримуватимуться прогнозного балансу і не знизять споживання природного газу, то наявні ресурси газу будуть вичерпані вже в листопаді 2013 р. Це ставить під загрозу стабільне проходження опалювального сезону 2013-2014 рр.”, - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, Кабінет міністрів доручив "Нафтогазу України" забезпечити негайне обмеження поставок газу до технологічного мінімуму підприємствам, які виробляють теплову енергію, за умови неповних розрахунків.

Компанія "Нафтогаз України" у середині серпня звернулася до місцевих органів влади і підприємств теплокомуненерго з проханням про швидке погашення заборгованості за спожитий газ, накопиченої в попередні періоди, яка становить більш як 17,4 млрд грн.

Ціна російського газу, що імпортується до України, в третьому кварталі 2013 року становитиме 400 дол. за тисячу кубометрів. Ціна газу, що купується в Європі за реверсною схемою, коливається в межах 340-370 дол. за тисячу кубометрів.

Згідно з прийнятим Кабінетом міністрів прогнозним балансом, в 2013 році видобуток природного газу заплановано в обсязі 22,049 млрд куб. м.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.