Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справу Врадіївських ґвалтівників розглядатимуть у Миколаєві

Кримінал Регіон: Миколаївська область 10247 переглядів

Опубліковано - 9.09.2013 15:02 | Всі новини | Версія для друку

Справу Врадіївських ґвалтівників розглядатимуть у Миколаєві
Справу Врадіївських ґвалтівників розглядатимуть у Миколаєві
Справа про побиття й зґвалтуванні жительки смт. Врадієвка (Миколаївська область) Ірини Крашкової буде розглядати Первомайський міжрайонний суд Миколаєва.

Відповідне рішення у понеділок виніс Апеляційний суд Миколаєва.

Таку пропозицію підтримали прокуратура, представник Крашкової, адвокати обвинувачуваних Дмитра Поліщука й Сергія Рабіненка.

Адвокат обвинувачуваного Євгена Дрижака пропонував розглянути справу у Центральному районному суді Миколаєва.

Як відомо, наприкінці червня у Миколаївській області була побита й зґвалтована 29-річна жителька смт Врадієвка Крашкова. У вчиненні злочину підозрюються двоє правоохоронців – лейтенант Дмитро Поліщук і старший лейтенант Євген Дрижак. У побитті, за словами Крашкової, також брав участь місцевий таксист Михайло Рабіненко.

Поліщук і Рабіненко були арештовані 30 червня, а перебування Дрижака на волі викликало протести з боку місцевих жителів.

1 липня вони протестували біля райвідділу міліції з вимогою притягнути до відповідальності причетних правоохоронців.

2 липня Дрижак був затриманий. 3 липня суд Центрального району Миколаєва задовольнив подання прокуратури й обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 2 місяці.

5 серпня трьом підозрюваним вручили повідомлення про підозру в здійсненні замаху на вбивство. Їхні дії перекваліфіковані із ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу (заподіяння тяжких тілесних ушкоджень) на ч.2 ст.15, п.п 4,6,9,12 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу - замах на умисне вбивство, скоєний з особливою жорстокістю, з корисливими мотивами, з метою приховати інший злочин, за попередньою змовою групи осіб.

Крім того, одному з підозрюваних інкримінують скоєння розбійний нападу, ще двом – здійснення зґвалтування, розбійного нападу, а також низки службових злочинів.

14 серпня суд продовжив утримання під вартою Дрижака й Поліщука до 27 вересня.

2 вересня прокуратура Миколаївської області направила до суду обвинувачувальний висновок у відношенні всіх 4 осіб, підозрюваних у скоєнні злочинів у відношенні Крашкової.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда”
Фрідріх Ніцше

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.