Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардепів-свободівців підозрюють у руйнуванні чергового гіпсового Леніна

Скандал Регіон: Полтавська область 10888 переглядів

Опубліковано - 19.09.2013 12:47 | Всі новини | Версія для друку

Нардепів-свободівців підозрюють у руйнуванні чергового гіпсового Леніна
Нардепів-свободівців підозрюють у руйнуванні чергового гіпсового Леніна
Сьогодні, 19 вересня, у Полтавській області співробітники міліції, ДАІ та Держслужби охорони заблокували два автомобілі з членами ВО Свобода, серед яких - двоє народних депутатів

Першу машину зупинили близько 1:00 ночі. Як повідомляється на сайті ВО Свобода, не пояснюючи причин зупинки, міліціонери намагалися увірватися всередину машини, спрямувавши на пасажирів автомати. Серед пасажирів - член Політради Свободи Руслан Андрейко і член Київського комітету партії Віктор Поштар.

Лише близько 4:00 ранку міліціонери пояснили, що мають дозвіл на обшук авто. Також була названа причина зупинки - нібито машину бачили поруч з місцем, де в ніч з 18 на 19 вересня зруйнували пам’ятник Леніну. У цьому свободівців звинуватив народний депутат від КПУ Сергій Гордієнко під час виступу на засіданні Верховної Ради. За словами Гордієнка, КПУ не братиме участі в роботі парламенту, поки винні не будуть покарані.

Через кілька годин після затримання на місце прибула друга машина з народними депутатами від ВО Свобода Андрієм Міщенком та Ігорем Мірошниченком. Другий автомобіль також було заблоковано, внаслідок чого депутати не змогли вчасно потрапити до парламенту.

Як повідомляє МВС, повідомлення про руйнування пам’ятника надійшло від 37-річного місцевого мешканця. Завдяки оперативному реагуванню, автомобіль з підозрюваними затримали. Наразі продовжує роботу слідчо-оперативна група, інформація про інцидент внесена до реєстру досудових розслідувань. На думку МВС, дії підозрюваних передбачають обмеження волі до п’яти років або позбавлення волі до чотирьох років.

Зруйнований пам’ятник розташований в Хорольському районі Полтавської області, не є пам’яткою історії та культури.

Як повідомлялося раніше, Ігор Мірошниченко був причетний до демонтажу пам’ятника Леніну в місті Охтирка Сумської області, після чого потрапив до міліції. Пізніше Компартія України встановила в Охтирці Сумської області новий пам’ятник.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.