Аратта - На головну

13 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Герою України Левку Лук’яненку не дозволили спілкування зі студентами

Скандал 6501 перегляд

Опубліковано - 9.10.2013 11:54 | Всі новини | Версія для друку

Герою України Левку Лук’яненку не дозволили спілкування зі студентами
Герою України Левку Лук’яненку не дозволили спілкування зі студентами
Народний депутат Олександр Доній на своїй сторінці у соцмережі написав про те, що Левка Лук’яненка не пустили на заздалегідь запланований виступ в одному з державних університетів.

"Сьогодні до мене звернувся Левко Григорович Лук’яненко. Герой України, людина, яка боролася за Незалежність. І за цю боротьбу провела 26 років у таборах і тюрмах. І от, Героя України, незламного політв’язня, автора Акту проголошення Незалежності України, колишнього посла України в Канаді, народного депутата чотирьох скликань, Левка Григоровича не пустили виступати у Житомирському університеті, Левко Григорович отримав нічим невмотивовану відмову від виступу в стінах університету" - пише Доній на своїй сторінці у Facebook.

Обурений Доній підозрює, що така політика вищих навчальних закладів України є спланованою політикою Міносвіти або звичною вже для вітчизняних освітян схильністю до "самоцензури".

"Аналогічно, не хотіли давати Левкові Лук’яненкові згоду на зустріч в стінах Ніжинського університету. Зрештою, в Ніжині повідомили, що виступ можливий за умов … "комерційної оренди". Тобто, безкоштовно Герою України зустрічатися зі студентами заборонено. А якщо заплатить, то університет, розгляне це як власну "комерційну діяльність", і дозволить! Вам хтось дав вказівку не пускати до себе тих, хто боровся за Незалежність? Хтось в Міністерстві науки і освіти? Чи хто Вам має право вказувати? Чи це у Вас така "самоцензура"?Коли хочеться вже так вгодити, що не знаєте вже як і прогнутися? Панове ректори, майте людську гідність. Не кажу навіть "майте сміливість". Майте хоч трохи людської гідності."
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.