Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Євромайдан вистояв неспокійну ніч: міліція шукає вибухівку

За право людини Регіон: м.Київ 8265 переглядів

Опубліковано - 29.11.2013 11:07 | Всі новини | Версія для друку

Євромайдан вистояв неспокійну ніч: міліція шукає вибухівку
Євромайдан вистояв неспокійну ніч: міліція шукає вибухівку
Міліція вночі отримала дзвінок про замінування майдану Незалежності. Правоохоронці жодної вибухівки не знайшли, але продовжують свою роботу.

На другий тиждень Євромайдану в Києві людей стає все більше.

Біля монументу Незалежності зранку перебуває кількасот громадян України, які вимагають, щоб Президент Янукович поставив свій підпис під угодою з Євросоюзом.

Наймасовішою акція протесту проєвропейськи налаштованих українців стає щовечора, коли на майдані Незалежності перебувають щонайменше кілька тисяч людей.

Дві години тому колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко написав у своєму Twitter: «Поки ви спите, #євромайдан масово заповнюють тітушки».

Комендант Євромайдану Ігор Луценко не підтвердив цю інформацію. Натомість він повідомив, що міліція вночі отримала дзвінок про замінування майдану Незалежності. Правоохоронці жодної вибухівки не знайшли, але продовжують свою роботу.

Партія регіонів на звільненій опозицією на початку тижня Європейській площі Києва організовує сьогодні свій мітинг. У поданій до органів влади заявці ідеться про участь у ньому до 50 тисяч осіб. На сцені, монтаж якої завершується гасла «Побудуємо Європу в Україні» і «Підтримаємо національного виробника».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.