Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Довибори у парламент. КВУ зафіксував порушення на всіх п’яти одномандатних округах

Вибори-2012 20732 перегляди

Опубліковано - 15.12.2013 21:41 | Всі новини | Версія для друку

Довибори у парламент. КВУ зафіксував порушення на всіх п’яти одномандатних округах
Довибори у парламент. КВУ зафіксував порушення на всіх п’яти одномандатних округах
Комітет виборців України заявляє про порушення під час повторних виборів народних депутатів у 5 одномандатних виборчих округах.

У прес-службі КВУ повідомили, що в ОВК № 132 (Первомайськ) в Арбузинському районі дільничні виборчі комісії №№ 480005, 480006 відкрилися без кворуму. Були присутні тільки по вісім осіб з десяти необхідних. Інші члени комісії підійшли вже після початку голосування.

У селі Куріпчине Первомайського району до ДВК № 480569 ОВК № 132 заїхали два автобуси з "виборцями" в кількості близько 40-50 осіб, які намагалися проголосувати. Є підозра, що відпрацьовують технологію "платочок". Члени ДВК та спостерігачі не дали їм проголосувати.

Автобуси вирушили на Первомайськ. Будівля ОВК № 132 з усіх боків оточена людьми "характерної зовнішності". Людей завозили до будівлі 14 грудня на автобусах. Вони кажуть, що представляють НГО За чесні вибори.

Згідно з документами, які були подані в Первомайський міськвиконком, пряме відношення до цієї НГО мають активні члени Партії регіонів. Вони декларують спостереження за виборами. Акція заявлена до 22 грудня.

Як відзначають в КВУ, є побоювання, що ці активісти можуть створити або блокаду, або ізоляцію ОВК з метою реалізації своїх цілей, наприклад, не допустити спостерігачів у будівлю ОВК. При цьому народному депутату від ВО Батьківщини Ігорю Бриченку було відмовлено в наданні цієї ж дільниці для зустрічі з виборцями.

В окрузі № 197 (Черкаська область) в ДВК № 710890 в Каневі не пустили журналістів 5 каналу, пояснюючи це відсутністю паспортів. У приміщенні ДВК № 710269 відсутня інформація про кандидатів.

У ОВК № 223 (Київ) членам ДВК надходять СМС-повідомлення з нагадуванням про відповідальність за фальсифікації. Вони називають це погрозами. КВУ здійснює довгострокове спостереження за виборчим процесом у всіх 5 округах. На ділянках працює 400 спостерігачів КВУ.

Явка виборців на повторних виборах народних депутатів України в п’яти одномандатних округах станом на 16:00 склала 39,71%.

Згідно з даними, оприлюдненими на офіційному сайті Центральної виборчої комісії, в 94-му окрузі (Обухів, Київська область) активність виборців станом на 16:00 склала 49,81%.

У 132-му окрузі (Первомайськ, Миколаївська область) - 40,65%, 194-му окрузі (Черкаси) - 40,82%, в 197-му окрузі (Канів, Черкаська область) - 30,58%, в 223-му окрузі (Шевченківський район, Київ) - 16,21%.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що практично всі виборчі дільниці в п’яти округах, де проходять повторні вибори народних депутатів, відкрилися вчасно. Виборчі дільниці закриються о 20:00.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.