Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кличко судитиметься з міліцейським начальником через брехню

Скандал 7868 переглядів

Опубліковано - 27.12.2013 19:17 | Всі новини | Версія для друку

Кличко судитиметься з міліцейським начальником через брехню
Кличко судитиметься з міліцейським начальником через брехню
Лідер партії “УДАР” Віталій Кличко звертатиметься у суд з позовом до начальника Головного слідчого управління МВС Миколи Чинчина щодо захисту честі, гідності і ділової репутації та з вимогою спростувати недостовірну інформацію.

Як повідомила прес-служба партії, лідер «УДАРу» називає брехливими та безпідставними закиди Чинчина про нібито причетність братів Кличків до кримінальних груп.

“Замість того, щоб провести об’єктивне розслідування і знайти справжніх виконавців і замовників побиття Тетяни Чорновол, відомство Захарченка вдається до звичних провокацій і фактично покриває злочинців. Тому з тим, кому доручили озвучити брехню і нісенітниці, ми говоритимемо в суді”, - підкреслив Кличко.

Він зазначив, що МВС сьогодні стало «каральним загоном влади і не гребує будь-якими методами у боротьбі з опозицією і громадянами України».

«То “Беркут”, виявляється, “обороняється” від мирних студентів, то плетуть якусь маячню, намагаючись перекласти на опозицію причетність до побиття журналістки. Таке враження, що МВС переїхало з вулиці Богомольця на вулицю Фрунзе в один відомий заклад (за адресою Фрунзе, 103 розташована Київська міська психіатрична лікарня ім. Павлова - УНІАН)», - наголосив Кличко.

Він заявив, що “УДАР” вимагає прозорого та об’єктивного розслідування справи про побиття Чорновол, і пошуку справжніх виконавців злочину, а не призначення винуватих, щоб вигородити замовників. «І ті, й інші повинні понести покарання», - переконаний Кличко.

«Нехай Захарченко не сумнівається: коли ми змінимо цю владу, легендами про свою нібито правоохоронну діяльність він та його сподвижники не відбудуться», - підкреслив Кличко.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 27 грудня, начальник Головного слідчого управління МВС Чинчин заявив про можливі зв’язки затриманих у справі про побиття Чорновол з опозиційними політиками.

Він назвав ряд депутатів різних рівнів: «У ході слідства також встановлено, що затримані тісно контактували з членами партії «УДАР» Євгеном Огарковим, Дмитром Крейнином та Ігорем Опадчим. Двоє останніх є депутатами Київської обласної ради від партії «УДАР». Крім того, встановлено зв’язок підозрюваних і з народним депутатом від «Батьківщини» Володимиром Полочаніновим».

«Слідство вже має дані, що один з підозрюваних, Олександр Котенко, був членом бандитського угруповання Савлохова. Ця група входила у злочинне співтовариство Рибалка на прізвисько Рибка, вбитого в 2005 році, з яким тісно взаємодіяли брати Клички», - сказав Чинчин.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.