Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


МВС використало відео Радіо Свобда та інших ЗМІ для монтажу агітаційних «доказів»

Скандал 10742 перегляди

Опубліковано - 14.01.2014 13:47 | Всі новини | Версія для друку

МВС використало відео Радіо Свобда та інших ЗМІ для монтажу агітаційних «доказів»
МВС використало відео Радіо Свобда та інших ЗМІ для монтажу агітаційних «доказів»
Міністерство внутрішніх справ використало сьогодні відеозаписи Радіо Свобода та інших ЗМІ, компілюючи їх на власний розсуд і доповнивши власним закадровим текстом, для звинувачення опозиції.

На ролику, який представили в понеділок іноземним дипломатам у Києві, зняті події 10 та 11 січня, коли біля будівлі Києво-Святошинського райсуду та Святошинського райвідділку міліції після вироку суду сталися сутички між «Беркутом» і протестувальниками.

Голос за кадром у зведеному з відео різних ЗМІ міліцейському ролику стверджує, що «вирок був винесений терористичній групі, яка планувала здійснити вибух у багатолюдному місці у Борисполі», прибулих до суду свободівців названо «бойовиками». Сказано також, що колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, якому розбили голову, ймовірно, перебував у стані сп’яніння і погрожував одному з керівників спецпідрозділу. У МВС також заявляють, що тілесних ушкоджень Юрієві Луценку працівники міліції не спричиняли.

Цей коментар прямо протилежний версії мітингувальників, журналістів і екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, які заявляють, що їх побили «беркутівці».

Дружина екс-міністра, народний депутат Ірина Луценко сьогодні заперечила, що її чоловік вживав алкогольні напої того дня.

Щоб довести свою версію, крім відео Радіо Свобода, у МВС також використали відео газети «День», російського каналу 1Tv.Ru та зйомки з невідомих джерел.

Під час масових акцій увечері 10 січня і вночі 11 січня були побиті або поранені десятки активістів, журналісти й депутати (Едуард Леонов, Юрій Бублик та Павло Кириленко), які перебували під Києво-Святошинським районним судом Київської області, а згодом – під Святошинським райвідділом міліції. Найвідомішим серед них є колишній міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, який, за повідомленнями, намагався стати між активістами й співробітниками «Беркута».

Відео побиття Юрія Луценка:



У Луценка діагностований «струс головного мозку, забійна рана правої лобної ділянки, набряк м’яких тканин правої надбрівної та лівої лобної ділянок». Про це йдеться у висновку лікарів клініки, куди колишній міністр потрапив після побиття.

Конфлікт розгорівся після вироку суду, який минулої п’ятниці засудив трьох осіб до шести років позбавлення волі, звинувативши їх у намірах підірвати пам’ятник Леніну в Бориcполі на Київщині.

Відео у виконанні МВС:


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.