Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Донецький УДАР поклав відповідальність за смерть і кров у Донецьку на губернатора і його главу УМВС

Кримінал Регіон: Донецька область 8176 переглядів

Опубліковано - 14.03.2014 04:18 | Всі новини | Версія для друку

Донецький УДАР поклав відповідальність за смерть і кров у Донецьку на губернатора і його главу УМВС
Донецький УДАР поклав відповідальність за смерть і кров у Донецьку на губернатора і його главу УМВС
Донецька організація партії УДАР зажадала відставки глави ГУМВС у Донецькій області та поклала відповідальність за жертви та постраждалих на вчорашньому мітингу в Донецьку на губернатора Сергія Таруту.

Заяву партії розмістив у своєму блозі лідер обласної організації УДАРу Єгор Фірсов.

«Вбивство двох людей і десятки постраждалих під час нападу проросійських сепаратистів на учасників мітингу за єдину Україну в Донецьку, показало нездатність або небажання влади захищати патріотично налаштованих громадян України в державі Україна», - йдеться в заяві.

«Російські провокатори та їхні кримінальні пособники в Донбасі влаштували справжній терор в центрі Донецька. Аналіз того, що відбувалося, показує, що вони з самого початку йшли на навмисні вбивства патріотів.

Все було передбачувано. Міліція зобов’язана була запобігти зіткнення і вбивства.

Злочинці безчинствують вже не перший день. Їхні особи давно повинні бути встановлені міліцією, їхні організатори відомі всім. Проте, двоє вбитих і десятки постраждалих, знищення та знущання над державною символікою України ...і ПОВНА бездіяльність правоохоронців», - аргументують в УДАРі.



«Ми покладаємо відповідальність за пролиття крові і смерть двох людей на очільника Донецької обладміністрації Сергія Таруту і безпосередньо главу ГУМВС Донецької області Костянтина Пожидаєва, призначеного за рекомендацією Тарути.

Адекватною реакцією на ці події може бути тільки відставка керівника Управління МВС Донецької області К. Пожидаєва і заміна всього вищого керівництва міліції Донецька.

Ми вимагаємо від голови обласної державної адміністрації Сергія Тарути негайного звернення до міністра внутрішніх справ А. Авакова з клопотанням про звільнення К. Пожидаєва. Інакше ми будемо вважати його співучасником злочину», - йдеться в заяві.

Донецький УДАР також зажадав «негайної реакції на події в Донецьку міністра внутрішніх справ А. Авакова».

«Якщо у міністра дефіцит професійних, патріотичних кадрів, то ми готові представити свою кандидатуру на пост очільника УМВС області, яка, впевнені, впорається із завданням захисту громадян і нейтралізації проросійських бойовиків», - йдеться в заяві.

«У разі ігнорування наших вимог ми будемо апелювати до Майдану, і безпосередньо звертатися до людей із закликом вимагати відставки міністра внутрішніх справ, який допустив вбивства патріотів України в Донецьку», - резюмує донецький УДАР.
Дмитру Чернявському було 22...
Дмитру Чернявському було 22...
Один із загиблих у Донецьку - свободівець

Один із загиблих у Донецьку під час нападу проросійських активістів – Дмитро Чернявський, який належав до обласної організації ВО "Свобода"

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав керівник обласної "Свободи" Ігор Славгородський.

"Один із загиблих сьогодні в Донецьку свободівець Дмитро Чернявський", - повідомив він.

Довгий час Чернявський був прес-секретарем донецького осередку "Свободи".

* * *

У результаті бійки між учасниками проросійського мітингу та прихильниками соборності України в Донецьку "Небесну сотню" поповнили вже троє патріотів України...

Про те, що на проросійський мітинг приїхали автобуси з громадянами Росії, ще перед початком зіткнення повідомив донецький кореспондент Gazeta.ua. Один з цих автобусів сфотографували донецькі активісти.

Автобус прибув 13 березня за адресою: Донецьк, вулиця Гаражна, 1. Організатор поїздки фірма "Волга-травел". Офіційний маршрут Єсентуки - Донецьк - Афіни.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.