Аратта - На головну

12 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


НУ в складі опозиції розраховує на 51% підтримки

Політика 5908 переглядів

Опубліковано - 6.03.2007 14:52 | Всі новини | Версія для друку

НУ в складі опозиції розраховує на 51% підтримки
НУ в складі опозиції розраховує на 51% підтримки
Народний депутат, член фракції “Наша Україна” Олександр Третьяков переконаний, що у разі проведення дострокових виборів до Верховної Ради опозиційні політичні сили отримають підтримку не менше 51% виборців.

"Якщо дивитися на ситуацію реально, 51% буде за демократичними силами", - сказав Третьяков в інтерв’ю "Главреду". Обґрунтовуючи таку свою позицію, народний депутат зазначив, що "коли є опонент, нема коли займатися чварами". "А ми - демократи - не програвали жодних виборів", - сказав Третьяков.

Народний депутат також наголосив, що публічно виступає за союз між "Нашою Україною" та БЮТ. "Коли Президент зібрав депутатів-членів фракції, я висловив свою думку - на сьогоднішній момент ми не маємо іншого шляху, як об’єднатися і створювати демократичну опозицію з БЮТ", - сказав він. При цьому депутат наголосив, що виборці, які підтримують ці дві політичні сили "хочуть цього об’єднання, і особистісні стосунки не можуть бути перешкодою".

Крім того, Третьяков висловив думку, що для успіху "Нашої України" потрібна консолідація всередині партійної команди. "Коли партія стане монолітною і почне працювати, не сумніваюся в ефективності її дій", - наголосив народний депутат. Він нагадав, що 31 березня відбудеться з’їзд "Нашої України". "Партія буде готова до виборів, вона буде повністю мобілізована. На сьогоднішній день партія структурована, і я буду щасливий, якщо Президент де-факто її очолить", - наголосив Третьяков.

Від “Аратти”: звичайно, що об'єднання завжди краще, ніж розбрат. Тут й йолопу все зрозуміло.

Проте, як на нас, й досі не зрозуміло: невже нашоукраїнцям потрібно було спочатку 1. публічно сплюндрувати Майдан; 2. “підставити” Президента брудними рученятками оточення; 3. влаштувати дебільне шоу “демократична коаліція+широка коаліція” із фінальним Універсалом, щоб привести до влади Януковича із комуністами; 4. кинувши їм напоталу виборців, що віддали свої голоси за демократію, плазувати перед “більшовиками”, шукаючи “тепленького містечка” біля влади; 5. програвши все, в тому числі - довіру виборців, знову стати переконаним демократом? А може, це другий акт спектаклю? Чи бува, не виникало у нашоукраїнських нардепів крамольної думки про те, що вони самі вже нікому, окрім себе не потрібні?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.