Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На сході України почастішали напади на працівників ЗМІ

За право людини 10823 перегляди

Опубліковано - 15.04.2014 16:24 | Всі новини | Версія для друку

На сході України почастішали напади на працівників ЗМІ
На сході України почастішали напади на працівників ЗМІ
Місцеві та міжнародні журналісти, які висвітлюють події на сході України, піддаються переслідуванням і нападам.

Про це заявляє Міжнародна громадська організація «Комітет захисту журналістів» (Committee to Protect Journalists), що знаходиться в Нью-Йорку.

За даними Комітету, кількість журналістів, які звертаються зі скаргами на перешкоджання журналістській діяльності зростає.

«Напруженість на сході України створює небезпеку для роботи для місцевих і міжнародних журналістів», – повідомила програмний координатор CPJ в Європі та Центральній Азії Ніна Огнянова.

За її словами, чимало працівників ЗМІ, висвітлюючи події в «напружених регіонах», не лише потерпіли самі, а й було пошкоджено та подекуди вилучено їхню професійну техніку.

Сторони конфлікту, на думку Огнянової, мають поважати і не перешкоджати роботі журналістів.

«Всі сторони протистояння повинні поважати роль ЗМІ і утримуватися від переслідування, перешкоджання роботі і нападам на журналістів», – зазначила Ніна Огнянова.

Раніше «Комітет захисту журналістів» висловлював занепокоєння щодо небезпеки для здійснення професійної діяльності медійників на території Криму одразу після анексії його території Росією.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.