Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Щасливий шлюб можна обчислити за допомогою лінійки

Він і Вона 22264 перегляди

Опубліковано - 24.04.2014 05:16 | Всі новини | Версія для друку

Щасливий шлюб можна обчислити за допомогою лінійки
Щасливий шлюб можна обчислити за допомогою лінійки
Дізнатися, наскільки щасливі дві людини, що живуть разом, можна, просто спостерігаючи за тим, як вони сплять, стверджують науковці.

Вони провели дослідження найбільш популярних позицій для сну серед подружніх пар і встановили, що подружжя, які спали на відстані менше семи сантиметрів одне від одного, були найбільш задоволені своїми стосунками.

А ті, хто спав на відстані більше 70 сантиметрів - найбільше стосунками незадоволені.

Про це пише The Telegraph, посилаючись на результати опитування, яке було проведене в рамках Единбурзького міжнародного фестивалю науки.

Серед пар, які спали "впритул" одне до одного, кількість задоволених стосунками склала 86%, в той час, як серед тих, хто віддавав перевагу спати на відстані, - лише 66%.

У 12% пар дистанція під час сну склала менше семи сантиметрів, а у 2% - понад 70 сантиметрів.

42% подружжя заявили, що вважають за краще спати, лежачи спина до спини, 31% - лежачи в одному напрямку і 4% - лежачи обличчям один до одного.

Крім того, з’ясувалося, що більш щасливими у шлюбі є подружжя, які упродовж сну торкаються тілами: з них задоволеність стосунками висловили 94%. У той час, як серед пар, які воліли не стикатися під час сну, задоволених виявилося значно менше - лише 68%.

Професор Річард Уайзман, психолог з Університету Хартфордшира який очолював дослідження, заявив:
"Це перше дослідження, яке мало на меті вивчити спальні позиції подружніх пар, і результати дозволяють людям отримати уявлення про особливості їхніх стосунків, просто спитавши їх про своє улюблене положення для сну".

Екстраверти, як правило, спали поруч зі своїми партнерами, а більш творчі особистості, швидше за все, сплять на лівому боці.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.